Foto: F64
Kārtējo neveiksmi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā piedzīvoja Latvijas klubs Rīga "Dinamo", kas piektdien izbraukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:2, 0:0) piekāpās Kazaņas "Ak Bars" vienībai.

Rīgas "Dinamo" šajā spēlē pirmie izvirzījās vadībā, kad Džastins Šags teicami piespēlēja Patrikam Malenam, kurš ar atkārtotu metienu pārspēja pretinieku vārtsargu un realizēja vairākumu. Rīdzinieki pirmajā trešdaļā aktīvāk meta pa vārtiem (15:4), kas arī ļāva izvirzīties vadībā.

Tomēr otrajā trešdaļā "Ak Bars" spēlētāji darbojās daudz pārliecinošāk, un pārņēma mača vadību. Vispirms Mihails Varnakovs skaisti apstrādāja ripu un meta no pašas vārtu priekšas, bet tad Andrejs Popovs vārtu priekšā izmantoja savu momentu. Mača turpinājumā "Dinamo" vairs neizdevās mača rezultātu izlīdzināt.

Rīgas "Dinamo" šosezon 14 spēlēs tikusi tikai pie sešiem punktiem, kas dod pēdējo vietu gan Rietumu konferencē, gan līgas kopvērtējumā. Savukārt "Ak Bars" ar 27 punktiem 17 spēlēs ir trešajā vietā Austrumu konferencē.

Spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!