Foto: F64
Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pēdējā šī gada regulārā čempionāta spēlē izbraukumā šodien tiekas ar Čehovas "Vitjaz" vienību.

Mačs sāksies plkst.17.30 pēc Latvijas laika. To tiešraidē būs iespējams vērot kanālā "Viasat Sport Baltic" (VSB), bet no plkst.22 spēli ierakstā rādīs arī "TV6".

Gadu "Dinamo" noslēdz ar divām izbraukuma spēlēm, pirmajā no kurām ceturtdien ar 4:2 tika uzvarēta Čerepovecas "Severstaļ" komanda.

Abas komandas iepriekš savā starpā tikās 5.oktobrī Rīgā, kad pārāki ar 2:1 pagarinājumā bija mājinieki.

Šajā izbraukumā Latvijas klubam nepalīdz uz fārmklubu "Liepājas metalurgs" nosūtītie Miks Indrašis un Jēkabs Rēdlihs.

Decembrī aizvadītajās astoņās spēlēs Rīgas klubs izcīnījis trīs panākumus, kamēr "Vitjaz" komanda šomēnes sešās cīņās svinējusi divas uzvaras, tomēr bez zaudējumiem klubs ir pēdējos četrus mačus pēc kārtas.

Dalību turnīrā Rīgas "Dinamo" pēc Jaunā gada atsāks 3.janvārī ar izbraukuma maču Minskā pret vietējo "Dinamo", kam sekos spēle savā laukumā 6.janvārī pret latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Doņeckas "Donbass" vienību.

"Dinamo" komandā uz izbraukumu devušies trīs vārtsargi - Māris Jučers, Mīkaels Telkvists un Kristers Gudļevskis, astoņi aizsargi - Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Arvīds Reķis, Matjē Karls, Rodrigo Laviņš, Mārtiņš Porejs, Krišjānis Rēdlihs un Oskars Cibuļskis, kā arī 15 uzbrucēji - Mārtiņš Karsums, Džeimijs Džonsons, Aleksandrs Ņiživijs, Pols Šekura, Aleksandrs Žirū, Kaspars Daugaviņš, Andris Džeriņš, Ģirts Ankipāns, Raitis Ivanāns, Māris Bičevskis, Gints Meija, Elvijs Biezais, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs un Roberts Bukarts.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 39 punktiem 38 spēlēs atrodas 12.pozīcijā, no "play-off" zonas atpaliekot par 13 punktiem, bet "Vitjaz" ar 39 punktiem 36 mačos atrodas vienu vietu zemāk.

Jau vēstīts, ka regulārajā čempionātā katra komanda ar katru tiksies divas reizes, bet ar vienu vienību - četras reizes. Rīgas "Dinamo" četras reizes sacentīsies ar Minskas "Dinamo". Kopumā regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!