Foto: DELFI
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pirmdien savā laukumā piedzīvoja smagu zaudējumu, ar 2:5 (0:1, 0:2, 2:2) piekāpjoties līgas debitantiem Vladivostokas "Admiral".

Spēles 11.minūtē Rīgas "Dinamo" nonāca iedzinējos, kad "Admiral" rindās precīzi meta Džastins Hodžmens. Otrajā periodā pēc Jegora Antropova tāla metiena un Hodžmena "gola" mazākumā rezultāts kļuva 0:3.

Noslēdzošais periods arī iesākās ar vārtu zaudējumu, jo precīzi meta Jevgeņijs Grjačovs, bet pēc īsa brīža Andrejs Ņikitenko jau piekto reizi raidīja ripu rīdzinieku vārtos. No "sausā" zaudējuma Rīgas "Dinamo" glāba Kristaps Sotnieks, kurš četru minūšu laikā guva divus vārtus.

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Mikaels Telkvists šajā spēlē atvairīja 16 no 21 pretinieku metiena, kamēr rīdzinieki izdarīja 31 metienu pa vārtiem.

Abu komandu pirmajā tikšanās reizē 29.septembrī Vladivostokā mājinieki uzvarēja ar 3:0.

Šīs nedēļas turpinājumā "Dinamo" ik pēc dienas savā laukumā tiksies arī ar Novokuzņeckas "Metallurg", Novosibirskas "Sibirj" un Habarovskas "Amur" komandām, bet pēc tam gaidāmi pēdējie četri mači izbraukumā pirms olimpiskajām spēlēm. Kopumā janvārī rīdzinieki aizvada 12 spēļu maratonu.

Detalizētāku spēles aprakstu var apskatīt portāla "Delfi" piedāvātajā teksta tiešraidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!