Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta turpinājumā ceturtdien, 26. oktobrī, Rīgas "Dinamo" savā laukumā guva savu piekto uzvaru sezonā, pagarinājumā ar 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pieveicot vienu no Austrumu konferences spēcīgākajām vienībām Omskas "Avangard".

Tā bija pirmā reize sezonā, kad rīdzinieki gūst kopvērtējuma punktus trīs spēlēs pēc kārtas. Tas gan rīdziniekiem nepalīdz KHL kopvērtējumā, jo Latvijas klubs joprojām stabili ir pēdējā vietā un no līgas otras vājākās komandas atpaliek par septiņiem punktiem.

Teicami spēlējot Rīgas "Dinamo" vārtsargam Jānim Kalniņam un Omskas "Avangard" vārtu vīram Dominikam Furham, komandām pamatlaikā tā arī neizdevās gūt vārtus. Savukārt nedaudz haotiskajā pagarinājumā praktiski savu vienīgo izdevību izmantoja rīdzinieki - pēc Miķeļa Rēdliha kritienā izdarītās piespēles Ansi Salmela iegāja pretinieku zonā un ar spēcīgu metienu nodrošināja uzvaru.

Mājas spēļu turpinājumā rīdzinieki svētdien, 29. oktobrī, uzņems Minskas "Dinamo", bet pēc tam dosies trīs spēļu izbraukumā.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi. $duelID=835;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!