Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc piedzīvotā pirmā zaudējuma "Arēnā Rīga" atzina, ka viņa vadītā komanda labi spēlējusi tikai 25 no 60 minūtēm.

Jau ziņojām, ka Rīgas "Dinamo" otrdien piedzīvoja pirmo zaudējumu sezonā pamatlaikā, ar 1:3 savās mājās piekāpjoties Kazaņas "Ak Bars".

"Kazaņa ir spēcīga komanda, bet es nevaru teikt, ka mēs labi spēlējām - labas mūsu izpildījumā bija 25 minūtes no 60. "Ak Bars" vairākums ir apturams, un bet nevar teikt, ka viņi mūs "sarāva gabalos" - divreiz viņiem laimīgs, mums nelaimīgs rikošets, un divi vārti mums zaudēti," teica Ābols.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris paskaidroja, kādēļ šoreiz ļoti maz spēlējies Roberts Bukarts. Pēc Ābola teiktā, šodien viņš hokejistā nav redzējis nekādu iedvesmu, tāpēc nav spēlējis savā maiņā.

Savukārt "Ak Bars" galvenais treneris Valērijs Belovs slavēja savus hokejistus. "Man patika puišu pašatdeve, spēlē ne viss patika, bet arī pretinieki neļāva mums "izvērsties"."

Tagad Rīgas "Dinamo" mājas spēļu sēriju turpinās ceturtdien, kad Rīgā viesosies neviens cits, kā Gagarina kausa ieguvēji Maskavas "Dinamo" - Oļegs Znaroks, Harijs Vītoliņš un Mārtiņš Karsums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!