Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā pirmo mājas spēļu sēriju pirmdien ar zaudējumu pabeidza Rīgas "Dinamo", kas pēdējā minūtē zaudēja vārtus un ar 2:3 (0:0, 2:2, 0:1) piekāpās Pētera Skudras trenētajam Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Rīgas "Dinamo" piedzīvoja otro zaudējumu pamatlaikā sezonā un neizmantoja izdevību pēc punktiem uz brīdi izlīdzināties ar KHL līderiem Sanktpēterburgas SKA. Tagad rīdzinieki dosies četru izbraukuma spēļu sērijā, un "Arēnā Rīga" atgriezīsies tikai 9.oktobrī ar spēli pret Ufas "Salavat Julajev". Savukārt nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs piektdien, kad jau pulksten 11:00 pēc Latvijas laika spēlēs viesos pret Habarovskas "Amur".

Pēc diezgan vienmuļi aizvadītā pirmā perioda otrajā trešdaļā komandas sarīkoja īstu "uguņošanu", aktīvi spēlējot un iten ražīgi gūstot arī vārtus. Jau perioda pirmajā minūtē Juso Hietanens viesiem guva pirmos vārtus, bet pēc sešām minūtēm Sakari Salminens panāca 2:0 viesu labā. Otrā perioda devītajā minūtē "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš vairākumā bija precīzs vārtus priekšā, bet spēles 37.minūtē rīdzinieku lielo vairākumu izmantoja Vitālijs Pavlovs.

Pēdējā trešdaļā, līdzīgi kā otrā perioda izskaņā, laukumā dominēja Rīgas "Dinamo", kas neizmantoja ļoti daudz izdevības. Turklāt "Torpedo" pēdējā minūtē savu iespēju garām nepalaida - pēc Ozoliņa kļūdas kopīgiem spēkiem neizdevās apturēt "Torpedo" un Salminens guva uzvaras vārtus.


Portāls "Delfi" piedāvāja šīs spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!