Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien, 10. janvārī, Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar 1:4 (1:2, 0:0, 0:2) piekāpās Austrumu konferences līdervienībai Kazaņas "Ak Bars", bet rīdzinieku fani tribīnēs turpināja protestu.

Rīdziniekiem tas bija trešais zaudējums pēc kārtas, bet pirmais pamatlaikā 2018. gadā. KHL regulārajā čempionātā Latvijas komandai tagad ir pauze, kas saistīta ar Zvaigžņu spēli, bet nākamo maču rīdzinieki aizvadīs 18. janvārī savā laukumā pret Habarovskas "Amur".

Visu mača gaitu izpaudās "Ak Bars" pārākums, lai gan pirmos vārtus mačā guva rīdzinieki. Spēles devītajā minūtē vairākumā Karls Stolerijs vadībā izvirzīja mājiniekus, bet pirmā perioda izskaņā pusotras minūtes laikā Vladimirs Tkačovs un Antons Landers panāca 2:1 "Ak Bars" labā.

Spēles rezultāts nemainījās līdz 54. minūtei, kad vairākumā Džastins Azevedo ar spēcīgu metienu palielināja pārsvaru līdz 3:1, bet pēc nepilnām četrām minūtēm Ate Ohtamā pielika punktu mačam - 4:1 "Ak Bars" labā.

$duelID=873;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Rīgas "Dinamo" vārtus mačā atkal sargāja Jānis Kalniņš, kurš atvairīja 35 pretinieku metienus. Rīdzinieki pa pretinieku vātriem izdarīja 23 metienus.

Spēli "Arēnā Rīga" vēroja mazāk kā 5000 skatītāju, un, līdzīgi kā iepriekšējā mačā, komandas fanu sektors bija tukšs. Aktīvakie līdzjutēji, turpinot atbalstīt Raganu Jurčiku strīdā ar Rīgas "Dinamo" vadību, pirms spēles pēc valstu himnas atskaņošanas atstāja fanu sektoru, spēles turpinājumu vērojot citos sektoros.
Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!