Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Džastiņš Šags pēc kārtējā zaudējuma daudz nebēdā un uzskata, ka komanda var nākamajā mačā sarūgtināt līgas līderus Sankpēterburgas SKA, ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Rīdzinieki kārtējā spēlē otrdien viesos ar 3:4 zaudēja Čerepovecas "Severstaļ", pārtraucot divu veiksmīgo spēļu sēriju. Izbraukuma mačus Latvijas klubs turpinās ceturtdien ar spēli Sanktpēterburgā, bet sestdien rīdzinieki viesosies Maskavā pie CSKA.

"Labi pratām atspēlēties, tas ir pozitīvais, ko saskatu šajā spēlē. Sākums bija ļoti nesekmīgs. Spēli nācās sākt jau no 0:2. Acīmredzot, lai uzvarētu, izdarījām pārāk maz metienu un nebijām pietiekami aktīvi vārtu priekšā," Latvijas komandas mājaslapā internetā citēts Šags, kurš spēlē guva divus vārtus. Leģionārs uzsver, ka pēdējos mačos viņa maiņa ir labi saspēlējusies, labi padodas spēle gan pilnos sastāvos, gan vairākumā.

KHL sezonas turpinājumā "Dinamo" sagaida divas grūtas spēles, jo jātiekas ar līderiem SKA un vicelīderiem CSKA, tomēr uzbrucējs uzskata, ka nākamajā mačā komanda var sarūgtināt Znaroka un Vītoliņa vadīto klubu.

"Pagājušajā nedēļā jau pierādījām, ka varam spēlēt labi. Manuprāt, varam paņemt punktus Sanktpēterburgā. Šajā līgā visas komandas var apspēlēt jebkuru. Mača iznākumi ir neparedzami," pašpārliecināts ir uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!