Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas "Dinamo" treniņos vairākuma izspēle šobrīd nav prioritāte, un pie tā tiks strādāts vēlāk, komandas preses dienestam stāstīja Miks Indrašis.

Atgādinām, ka ceturtdien Rīgas "Dinamo", turpinot gatavošanos jaunajai sezonai, Baškortostānas prezidenta kausa izcīņas pirmajā spēlē, ar 3:2 pieveica Ufas "Salavat Julajev".

"Spēli iesākām nedaudz miegaini, bet pēc tam jau viss bija kārtībā. Sava spēle "aizgāja" un varējām maču "izvilkt"," stāstīja Indrašis. "Kad iemetām pirmos vārtus, tad kļuva vieglāk. Tā ir vienmēr, jo pēc vārtu guvuma ir tāds pacēlums un viss sanāk nedaudz vienkāršāk."

Šajā mačā "Dinamo" nesekmējās vairākuma izspēle, taču tas ir tādēļ, ka tam šajā pirmssezonā vēl nav pievērsta pastiprināja uzmanība.

"Vēl nav pierasts pie zonas un nav arī tā, ka šobrīd esam vairāk atstrādājuši vairākuma izspēli. Tam vairāk tiks pievērsta uzmanība nedaudz vēlāk. Šis laukums arī ir lielāks nekā Piņķos un Tukumā," skaidroja uzbrucējs.

Indrašis jautāts par čehu aizsargu Josefu Hrabalu, kurš komandai pievienojās uz pārbaudes laiku pirms lidojuma uz Ufu, sacīja: "Vēl nav sanācis tā kārtīgi parunāt. Domāju, viss kārtībā. Ir iejuties, sēž blakus, ar visiem runā, tā kā domāju, ka viss kārtībā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!