Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta kārtējā spēlē pirmdien līdz "bullīšiem" atkal aizspēlējās Rīgas "Dinamo", kas ar 2:1 (0:0, 0:0, 1:1, 0:0, 1:0) pieveica vienu no tiešajām konkurentēm Rietumu konferencē - Mitišču "Atlant".

Tā bija otrā spēle pēc kārtas un trešā pēdējās četrās, kad komanda aizvadīja "bullīšus". Oktobrī Rīgas "Dinamo" tikai vienreiz ir zaudējusi pamatlaikā, tādējādi nostiprinoties KHL Rietumu konferences labāko trijniekā.

Pirmajos divos periodos komandas neguva vārtus, bet pēdējās trešdaļas sākumā Marcels Hosa izmantoja vairākumu un izvirzīja rīdziniekus vadībā. Otro spēli pēc kārtas Rīgas "Dinamo" uzvaru pamatlaikā izlaida no rokām pēdējās minūtēs. Šoreiz trīs minūtes pirms spēles beigām "Atlant" izmantoja rīdzinieku norādījumu - Mitišču komanda noņēma arī vārtsargu un realizēja divu spēlētāju pārsvaru (vārtus guva Konstantīns Koļcovs).

Pagarinājumā komandas vārtus neguva, un uzvarētāju noskaidroja "bullīšos". Pēcspēles metienos sākumā rīdzinieki nonāca zaudētājos, bet tad Roberts Bukarts un Aleksandrs Ņiživijs atnes "Dinamo" uzvaru.

Portāls "Delfi" piedāvāja šīs spēles teksta tiešraidi:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!