Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas "Spartak" pagarinājusi līgumu ar tās galveno treneri Andreju Sidorenko, apstiprinājis klubs.

Pagaidām gan netiek atklāts, uz cik ilgu laiku pagarināts līgums ar 52 gadus veco baltkrievu speciālistu.

Pagājušā gada novembra pašās beigās no "Spartak" komandas galvenā trenera amata tika atlaists Viktors Pačkaļins, bet viņa pienākumus uz īsu laiku pildīja pazīstamais slovāku speciālists Františeks Hosa, kurš komandai pievienojās neilgi pirms Pačkaļina atlaišanas.

Tomēr decembra sākumā komandai tika pieaicināts Sidorenko, bet Hosa pēc abpusējas vienošanās vienību pameta.

Pirms tam "Spartak" vadība par Pačkaļina atlaišanu sprieda nedēļu, pirms tā tika īstenota, bet toreiz vienības spēlētāji vērsās pie komandas vadības, lūdzot neīstenot plānoto trenera atstādināšanu.

"Spartak" komandā šosezon spēlēja Františeka Hosas dēls Marcels Hosa, kurš vēlāk atgriezās Latvijas klubā Rīgas "Dinamo".

Iepriekšējā Sidorenko darba vieta bija Čeļabinskas "Traktor" komanda, no kurienes viņš tika padzīts aizpagājušā gada oktobrī, amatā noturoties vien pāris mēnešus.

"Spartak" komanda KHL regulāro čempionātu noslēdza Rietumu konferences kopvērtējuma devītajā pozīcijā, par sešiem punktiem atpaliekot no Maskavas CSKA vienības, kas kā pēdējā nodrošināja vietu Gagarina kausa izcīņas turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!