Foto: Itar-Tass/Scanpix

Latvijas uzbrucēju Jāņa Sprukta un Laura Dārziņa pārstāvētās komandas piektdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas otrajā kārtā cīnījās ar mainīgām sekmēm.

Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA Rietumu konferences pusfināla otrajā spēlē ar rezultātu 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) savā laukumā uzvarēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Dinamo" komandu, izlīdzinot rezultātu sērijā 1-1.

Sprukts šajā mačā laukumā pavadīja deviņas minūtes un 35 sekundes, kas bija otrs mazākais spēles laiks komandā, un uzvarēja trijos no 11 iemetieniem. Citos statistikas rādītājos viņš neizcēlās.

Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Igors Grigorenko un Dmitrijs Kugriševs, bet Maskavas "Dinamo" vienībā precīzi meta Andrejs Moronovs.

Tikmēr Dārziņa pārstāvētā Kazaņas "Ak Bars" Austrumu konferences pusfināla pirmajā spēlē ar rezultātu 2:3 (0:0, 1:1, 1:2) savā laukumā piekāpās Ufas "Savalat Julajev" vienībai.

Dārziņš nospēlēja 12 minūtes un 53 sekundes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem.

"Ak Bars" komandā vārtus guva Dmitrijs Obuhovs un Janne Pesonens, bet uzvarētājiem divas reizes ripu vārtos raidīja Anti Pilstrēms, bet uzvaras vārtus guva Ņikita Filatovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!