Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" piektdien aizvadīja pirmo pārbaudes spēli pirms jaunās sezonas, un komandas galvenā trenera asistents Ģirts Ankipāns, kā arī uzbrucējs Miķelis Rēdlihs dalījās savos iespaidos par maču.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" savā pirmajā pārbaudes spēlē pirms jaunās sezonas piektdien Liepājā ar rezultātu 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) zaudēja Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandai Ņeftekamskas "Toros".

Miķelis Rēdlihs atzina, ka šis nebija pats labākais veids, kā atgriezties komandā, jo vēlējies izcīnīt uzvaru. Tomēr, neraugoties uz to, viņam ir prieks atgriezties "Dinamo" rindās.

Tikmēr Ankipāns uzsvēra, ka puišiem neko nevar pārmest, jo visi laukumā ir cīnījušies, mēģinājuši izpildīt trenera prasības, taču lielākajai daļai spēlētāju šī bija pirmā spēle šo treneru vadībā.

Pirms jaunās sezonas "Dinamo" aizvadīs kopumā 11 pārbaudes spēles. Pēc cīņas ar "Toros" Rīgas "Dinamo" komanda turpinās trenēties Piņķos, un nākamās pārbaudes spēles tiks aizvadītas 8. un 9.augustā pret KHL komandu Novosibirskas "Sibirj".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!