Foto: F64
Pasaules kausa posms skeletonā un bobslejā Austrijā, Īglsas trasē, svētdien noslēdzās ar Oskara Melbārža četrinieka triumfu.

Tādējādi Melbārža četrinieks uzvar jau otrajās sacensībās pēc kārtas un ir bijis ātrākais trijos no pēdējiem četriem braucieniem. Otra Latvijas pilota Oskara Ķibermaņa četrinieks divu braucienu summā ieņēma dalītu devīto vietu.

Melbārdis ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Intaru Dambi un Arvi Vilkasti pirmajā braucienā sasniedza labāko ieskrējiena rezultātu, taču finišā tikai par 0,01 sekundi zaudēja titulētajam amerikānim Stīvenam Holkombam. Tomēr ļoti labi veikts otrais brauciens ļāva Melbārža četriniekam labot Īglsas trases rekordu, kas deva arī pirmo vietu divu braucienu summā. Otrās vietas ieguvējs Holkombs atpalika par 0,11 sekundēm, bet vēl par 0,10 sekundēm divu braucienu summā lēnāks bija Tomass Floršucs.

Savukārt Ķibermanis ar stūmējiem Raivi Broku, Helviju Lūsi un Jāni Strengu labi veica pirmo braucienu, tomēr ļoti blīvie rezultāti neļāva viņiem būt augstāk par desmito vietu (tikai +0,30 sekundes no Holkomba). Otrajā braucienā Ķibermanis pieļāva dažas nelielas kļūdas, taču izvairījās no lielām kļūdām un spēja iebraukt labāko desmitniekā, dalot devīto vietu ar spēcīgo vācieti Fridrihu. Divu braucienu summā viņš "lielajam Osim" zaudēja tikai 0,49 sekundes.

Portāls "Delfi" piedāvāja sacensību teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!