Foto: F64
Daiļslidotājs un treneris Iļja Averbuhs ieteicis Jevgeņijam Pļuščenko paņemt pauzi un savest kārtībā veselību, citādi viņš riskē sapīties pats savos apgalvojumos.

Pēc Soču olimpiskajām spēlēm intervijā telekanālam "Doždj" Pļuščenko izteicies, ka Averbuhs kopā ar vēl vienu Krievijas daiļslidošanas leģendu Alekseju Jagudinu ir speciāli sarīkojuši nomelnošanas kampaņu un grib novilcināt viņa turneju pa Krieviju.

"Nesaprotu, kā es varēju novilcināt viņa turneju, ja Pļuščenko sāp mugura," izteicies Averbuhs. "Viņam trauma un viņš nevar slidot. Tas arī viss, ko varu pateikt. "Raganu medības" turpinās un šajā situācijā Pļuščeko labāk būtu iepauzēt un sakārtot veselību. Citādi viņš pavisam droši sapīsies savos apgalvojumos."

"Man ir jāsaprot šī akcija, jo pagaidām ir grūti atrast loģiku tajā, ko runā Žeņa," norāda bijušais daiļslidotājs. "Mēs jau diezgan sen braucam viesizrādēs, turneja beidzas aprīlī, un mūsu ceļi nekrustotos. Ir kompānija "Ļedovaja simfonija", mēs uzstājamies jau 10 gadus un šī ir mūsu jubilejas turneja."

Sākotnēji tika paredzēts, ka Jevgeņija Pļuščenko "Čempionu un draugu šovs" ar pasaules zvaigžņu piedalīšanos martā un aprīlī viesosies vairākās Krievijas un ārzemju pilsētās, ieskaitot Rīgu. Pirmās šova izrādes Krasnojarskā, Sanktpēterburgā un Jekaterinburgā Pļuščenko veselības problēmu dēļ atcēla jau Soču olimpisko spēļu laikā, bet tagad izziņots, ka nenotiks arī tālākie šovi līdz 29.aprīlim, tai skaitā Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!