Foto: Privātais arhīvs
Pati ātrākā, garšīgākā un veselīgāka pica, ko būsi ēdis! Turklāt ne tikai tas ir fantastiski, bet arī tas, ka apēdīsi vienu gabaliņu un būsi jau paēdis. Un neapstājies tikai pie šī varianta, picu uz tortiljas pankūkas katru reizi var pagatavot pavisam citādāk ar dažādiem topingiem. Lai sanāk!
20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja vistas filejas garšviela sarkanā paprika sarkanais sīpols pilngraudu tortilja tomātu pasta majonēze rīvets siers rukola redīsu mikrosalāti

Sagatavošana

1

Vistas fileju sagriež kumosa lieluma gabaliņos un apcep pannā. Papildina ar savām mīļākajām garšvielām.

2

Sarkano papriku sagriež kubiņos un sarkano sīpolu ripiņās.

3

Uz pilngraudu tortiljas liek tomātu pastu, mazu mazītiņu (jo taču veselīgā pica!) pikucīti majonēzes. Abas mērcītes samaisa uz tortiljas pankūkas kopā un vienmērīgi izlīdzina.

4

Uz tortiljas virsū liek apcepto vistu, svaigo papriku, sīpolus un sarīvēto sieru.

5

Liek cepeškrāsnī cepties 180 grādos uz piecām līdz septiņām minūtēm jeb līdz mirklim, kad siers ir izkusis.

6

Pirms pasniegšanas pa virsu ber rukolu vai redīsu mikrosalātus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!