Ikvienam ir zināms, ka zupai ir jāpiemet lauru lapa, salātiem – svaigas dilles vai pētersīļi, bet desertiem lieliski piestāv piparmētras. Taču, kā zināt, kurus garšaugus labāk izmantot gatavošanai svaigus, bet kurus kaltētus? Īsu ceļvedi dažādu garšaugu izmantošanai atradīsi, lūk, te, bet šajā padomrakstā atklājām, kā rīkoties, lai zaļumi neapvīstu jau pāris stundu laikā, un saglabātu svaigumu pat vairākas nedēļas.
Mūsu izvēlētajos padomrakstos par zaļumiem ir arī skaidrots, kā pareizi saldēt dažādus garšaugus, lai tie nezaudētu aromātu, kādēļ baziliku nedrīkst uzglabāt ledusskapī, ko iesākt ar garšaugu atgriezumiem, kā pagatavot garšaugu sviestu, eļļu, etiķi, dažādas pesto variācijas, un kā ieziemotos zaļumus garšīgi likt lietā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit