Septiņas grilēšanas kļūdas, ko mēdzam pieļaut
Foto: Shutterstock

Grilēšanas sezona ir viena no gaidītākajām, jo liecina ne vien par vasaras tuvošanos, bet arī iepriecina ar kārdinoši pagatavotām gaļas un dārzeņu maltītēm. Tomēr piededzis šašliks un par oglīti pārvērtusies paprika nav tas, ko lepni likt uz šķīvja ēdājiem.

Lai viss ritētu kā pa diedziņu un sevi varētu saukt par grila pavēlnieku, der atcerēties dažus pamatprincipus. Tāpēc mācies no šīm septiņām grilēšanas kļūdām, ko apkopojuši kulinārā žurnāla "Cooking Light" eksperti.

Source info



Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka