Leģendāra maltīte tavā virtuvē: Latvijas šefpavāri atklāj populārāko karbonāžu receptes
Foto: Publicitātes foto

Kādu laiciņu atpakaļ, sadarbībā ar "Karbonādes cienītāju" bloga autoriem, ieteicām TOP5 vietas Latvijā, kur meklēt visgardāko karbonādi. Tā kā novembri "Tasty" esam pasludinājuši par latvisko recepšu mēnesi, tad tā izskaņā nolēmām spert nākamo soli latviešiem tik tuvās karbonāžu kultūras virzienā, piedāvājot saviem uzticamajiem lasītājiem piecas leģendāras receptes no iecienītāko karbonāžu pavāriem.

Jāatzīst, ka nācās pielikt ne mazums pūļu, lai pierunātu karbonāžu topa nominantus atklāt plašākam lasītāju lokam noslēpumus, kā tad tās gatavojamas, lai iznākums būtu Latvijas topa cienīgs. Tomēr galu galā mūsu neatlaidība vainagojās ar panākumiem – no pieciem topa nominantiem mūsu aicinājumam neturēt sveci zem pūra atsaucās Stendes "Lāsīte", Bauskas "Taverna" un Līgatnes "Vilhelmīnes dzirnavas". Savukārt, iepazīstoties ar zinātāju ieteikumiem komentāros pie karbonāžu topa raksta un konsultējoties ar "Karbonāžu cienītājiem", papildinājām kolekciju arī ar Inciema "Pansijas" un Laidzes "Ķīvīškroga" receptēm.

Iesakām ņemt vērā "Karbonāžu cienītāju" zelta vērto padomu: "Mīļie garšas pazinēji, atcerieties, ka visgardākā karbonādīte ir tikko izcepta, svaiga un silta – tad tā labi sapārosies mutītē ar dažādām piedevām, savukārt vakar ceptā karbonādīte būs perfekta baudīšanai uz maizes šķēles."

Nu gan ir pienācis laiks no vārdiem pāriet pie darbiem, beidzot uzzinot Latvijas labāko karbonāžu TOP5 vietu leģendārās receptes, lai pa vienai vien izmēģinātu tās visas savā virtuvē! Receptēs sastāvdaļas minētas vienas porcijas pagatavošanai.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka