Foto: DELFI

Maigs un gaisīgs deserts, kas gan nesader ar apņemšanos šogad beidzot notievēt. Ja skapjaugšā aizķēries kāds ķirbis, griez to pušu un pēc krēma pagatavošanas izmanto atlikušo ogu un iebiezināto pienu sulīgas kūkas pagatavošanā.

30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
150 gķirbju biezenis140 gsvaigais siers2 TKželatīns pēc garšaskanēlis, muskatrieksts4 ĒKiebiezinātais piens ar cukuru150 gsaldais krējums4 gab.pilngraudu cepumi

Sagatavošana

1

Ķirbju biezeni puto kopā ar svaigo sieru, iebiezināto pienu un uzbriedinātu, sildot izšķīdinātu želatīnu.

2

Pievieno kanēli un rīvētu muskatriekstu.

3

Atsevišķi saputo saldo krējumu un iemaisa ķirbja un svaigā siera putojumā.

4

Kārto glāzītēs un dekorē ar sadrupinātiem cepumiem.

Foto: DELFI
Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!