Foto: Shutterstock
Svaigie salāti svētku galdam ar bietēm, āboliem un mārrutkiem.
20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 nelielas bietes2 āboli3 olas3 marinēts gurķis1 granātābols2 ķiploka daiviņas1 ĒKmārrutki2 ĒKmajonēze loki0.5 glāzesbiezs skābs krējums

Sagatavošana

1

Nomizotas vārītas bietes, ābolus, gurķus sarīvē uz sakņu rīves.

2

Pieliek cieti novārītas un sarīvētas olas (1 dzeltenumu atstāj dekorēšanai), sasmalcinātu ķiploku un mārrutkus, sasmalcinātus lokus, sāli, granātābola sēkliņas, krējumu un majonēzi (veselīgākā versijā izvēlies krējumu ar zemāku tauiku saturu vai bezpiedevu jogurtu, samaisot to ar kādu karoti sinepju, šļuciņu citronu sulas un tējkaroti cukura).

3

Liek salātu traukā, pārklāj ar vārītām bietēm, rotā ar rīvētu olas dzeltenumu, granātābola sēkliņām un zaļumiem.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!