Mazgājot traukus un likvidējot nevajadzīgo: ko nedrīkst aizskalot izlietnē
Foto: Shutterstock

Kad ar gardu muti notiesāta dienišķā ēdienreize, izbēgt no netīro šķīvju mazgāšanas nav iespējams – vienīgi tad, ja tev ir trauku mašīna, taču kādu virtuves piederumu tāpat nākas mazgāt rokām. Veicot gan šo darbiņu, gan arī likvidējot nevajadzīgās lietas mājās, jābūt ļoti uzmanīgiem, kas tiek kopā ar ūdeni aizskalots notekā, jo pretējā gadījumā caurules var ātri aizsērēties.

"The Spruce" piedāvā iepazīties ar dažādām lietām un pārpalikumiem, kurus nevajadzētu noskalot izlietnē.

Eļļa un tauki

Neskatoties uz to, ka eļļa tiek izmantota lielākajā daļā reižu, kad tiek darbināta panna vai cepeškrāsns, pēc ēdiena gatavošanas tai nevajadzētu nonākt izlietnes notekā. Tas pats sakāms par taukiem, kas palikuši pāri cepšanas rezultātā – karsti tie ir šķidri, turpretī sabiezējuši veido nogulsnes un rada aizsērējumu.

  • Ielūkojies šajā rakstā un uzzini ātru metodi, kā iztīrīt aizsērējušu izlietni.

Source info

DELFI Tava Māja


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl


Tava Māja iesaka