Foto: Shutterstock
Iestūrēšana laulības ostā ir īpašs mirklis. Tiesa, ir ļoti daudz dažādu veidu, kā to izdarīt. Šoreiz piedāvājam iepazīties ar sešiem pāriem, kuru stāsti cits no cita atšķiras, bet ir vienlīdz romantiski un mīlestības pilni.

Piemēram, Santa un Kristaps nolēma apprecēties mežā. Lai mītu gredzenus noskatītajā biezoknī, viņiem bija pat jābūvē tilts pāri upei.

Tikpat labi uzrunā jauno Ašnevicu stāsts. Interesantu faktu par kāzām atklāj jaunā līgaviņa Antra: "Tā kā viesu vidū bija arī vairāki ārzemnieki, ceremonija tika tulkota angļu valodā, izmantojot tulkošanas aplikāciju "Interactio". Tas ļāva katram, kurš izmantoja tulkojumu, klausīties ceremoniju savā telefonā."

Bet, atgriežoties pie īstām vērtībām, idejas savai romantiskajai dienai varbūt vērts pasmelties no Viestura un Evijas. Abi jaunieši "jā" vārdu viens otram teica saskaņā ar senlatviešu tradīcijām, kurās ietilpst tautastērpi, līdzināšana un virkne citu izdarību, ko apvij gadu gadiem piekopta ticība.

Arī Pumpuru pārim ir savs romantiskais kāzu stāsts. Viss sākās jau ar bildinājumu Lindas dzimšanas dienā un gredzenu paštaisītā koka kārbiņu.

Bet, protams, ne vienmēr, lai salaulātos, klāt nepieciešamas radu saimes un draugu pulki – to pierādīja Marija un Dmitrijs, kā arī Andra un Matijs, kuri aizbrauca uz Ķīnu un par lieciniekiem palūdza kļūt garāmgājējiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!