Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai cik neticami tas reizēm neliktos, mātes teiktais piepildās krietni biežāk nekā mums sākotnēji šķitis. Gudrie vārdi, padomi un ieteikumi bieži attiecināti uz mīlestību, un šai sakarā piedāvājam sešas "Women's Health" apkopotas gudrības, ko mammas mums iemācījušas par laimi, mīlestību un attiecībām.

Nezaudē uzticību sev


Foto: PantherMedia/Scanpix
Viens no noderīgākajiem ieteikumiem, ko teju katra māte ir sniegusi savai atvasei, ir palikt uzticīgiem pašiem sev, nezaudēt savas prioritātes un arī standartus, pēc kādiem izvēlamies savus partnerus un mīļotos. Nav noslēpums, ka labāk ir būt vienai nekā alkt pēc vienatnes ar netīkamu partneri līdzās, vai ne tā?

Meklē cilvēku, kurš tevi iepriecina


Foto: PantherMedia/Scanpix
Cilvēks, kurš nevēlas darīt pat šķietami muļķīgas lietas, lai tevi iepriecinātu, nav kopā būšanas vērts. Šāds tulkojums ir vienam no noderīgākajiem mammu padomiem, kas skan šādi: "Ja vīrietis ar tevi nedejo, neprecies ar viņu!"

Un patiesi - ja partneris nevēlas uzņemties šādu, pavisam vienkāršu, nodarbi, kas tevi acīmredzami iepriecinās, kā gan vari cerēt uz nozīmīgāku sadarbību nākotnē?

Kas neriskē, tas nevinnē!


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja vēlies iepazīties ar jaunu sirdsāķīti, dari to! Izmanto visas iespējas, ko dzīve tev sniedz - dodies uz aklajiem randiņiem, ļauj draugiem sevi iepazīstināt ar viņu paziņām un nebaidies uzsākt sarunu ar svešinieku! Mīlestība reizēm patiesi ir jāmeklē!

Meklē cilvēku, kurš ir lojāls un tevi atbalsta


Foto: PantherMedia/Scanpix
Laulības to klasiskajā izpratnē nav nenozīmīgs lēmums - cilvēks, kuru apprecēsi, būs tev līdzās visu mūžu. Vismaz ideālā variantā. Tāpēc lūkojies pēc kāda, kurš sniedz atbalstu un ir lojāls, nebaidoties kopīgi risināt sarežģītas situācijas!

Uzticies savai sirdij


Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai kā reizēm šķistu, ja tava intuīcija un sirds saka, ka teorētiski nevainojamais partneris tomēr nav tava dzīves mīlestība, nebaidies pieņemt drastiskus lēmumus, kas mainīs jūsu abu dzīves. Labāk izdarīt to laikus, nevis tad, kad dibināta ģimene, kurā aug bērni, kā arī dalīt kopīgu īpašumu un censties apjaust, kā uzsākt jaunu dzīvi.

Viss notiek tā, kā tam jānotiek


Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai kā reizēm šķistu, ka dzīve ir nepelnīti sabrukusi, viss patiesībā notiek tā, kā tam jānotiek. Skumjie laiki paliek pagātnē, to vietā nākot gaišākām dienām un piepildītai laimes sajūtai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!