Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai gan šķiet, ka vīrieša prāta izprašana ir teju neiespējamā misija, patiesībā pretējā dzimuma vēlmes ir visai vienkārši uzminēt. Īpaši tad, ja runa ir par to, ko vīrieši vēlas no sievietēm. Šai sakarā piedāvājam "iVillage" apkopotās īpašības, ko savā partnerē meklē ikviens vīrietis un kas ļaus arī tev iemantot "ideālas draudzenes statusu".

Tev ir pašai sava dzīve, tā ir piepildīta un aizraujoša


Foto: Shutterstock
Citiem vārdiem sakot, tu velti laiku sev, savu talantu un ārējā izskata izkopšanai un uzturēšanai formā, tiecies ar draugiem un apciemo ģimeni.

Vīrietis nav tavas dzīves centrs, jo par savu labsajūtu vari parūpēties pati, arī viena dodoties pastaigā vai izbraucienā un tā gūstot jaunus iespaidus, kuros vēlāk dalīties ar mīļoto.

Tu esi un jūties seksīga, nekļūstot vulgāra


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ikvienu vīrieti valdzina sieviete, kura apzinās savu vērtību, ir eleganta un noslēpumaina. Atceries seno teicienu par skaistumu, kas nāk no iekšienes, un neļauj mājas apģērbam vai kosmētikas trūkumam laupīt tavu pievilcīgo starojumu.

Tāpat vīriešiem tīk sievietes, kuras seksualitāti un nelielu piedauzību prot saglabāt arī ilglaicīgās attiecībās. Nejaušs pieskāriens vai zemteksts, un viņš par tevi domās visu dienu!

Tu nesteidzies ar intīmo attiecību uzsākšanu


Foto: Shutterstock
Ja vēl esat randiņu fāzē un pirmā kopīgā nakts tikai gaidāma, nesteidzies ar to! Vīrieši novērtē sievietes, kuras rūpīgi izvēlas savus seksa partnerus un neatklāj sevi uzreiz.

Protams, ikviena situācija ir unikāla, tomēr attiecību eksperti secinājuši, ka krietni lielāka iespēja izveidot ilglaicīgas attiecības ar vīrieti patiesi ir tad, ja pirmo reizi pārguļat pēc mēnesi ilgas pazīšanās, nevis kādā no pirmajiem randiņiem.

Tu savu mīlestību pierādi arī ikdienā


Foto: PantherMedia/Scanpix
Vīriešiem, tāpat kā sievietēm, patīk viņiem izrādītās rūpes, uzmanība un maigums. Neaizmirsti savu mīlestību demonstrēt arī ikdienā, ar maziem uzmanības apliecinājumiem pierādot, cik mīļotais tev ir svarīgs, un tā iepriecinot viņu!

Tu neradi spiedienu


Foto: PantherMedia/Scanpix
Vīriešiem ir iedzimta protesta sajūta pret jebkāda veida spiedienu. Neesi uzstājīga un pavēloša, un tavs vīrietis svarīgus pienākumus atcerēsies paveikt bez lieka pamudinājuma un pārmetumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!