Foto: PantherMedia/Scanpix
Šķiršanās reti ir viegla un abām pusēm nesāpīga. Visbiežāk šādas pārmaiņas privātajā dzīvē rada ne tikai nepatīkamas emocijas, bet pat fizisku diskomfortu, neraugoties uz bijušā partnera centieniem attiecības pārtraukt pēc iespējas saudzīgāk. Bet ko iesākt, ja partneris par saviem nodomiem attiecības izbeigt pretējo pusi ne tikai neinformē, bet pat dažādi maldina? Šai sakarā piedāvājam portāla "SBM" apkopotos vīriešu tipus un populārākās pamešanas stratēģijas.

Hudīni – vīrietis, kurš izgaist


Foto: PantherMedia/Scanpix
Šī sievietes pamešanas stratēģija ir teju senākā pasaulē - nezināmu iemeslu dēļ vīrietis burtiski izgaist no zemes virsas, atstājot tevi šaubās, neizpratnē, dusmās vai depresijā atkarībā no tava personības tipa.

Šāda tipa vīrieši visbiežāk nelepojas ar ievērojamu drosmi un godīgumu, konfliktus risina, no tiem bēgot, kā arī nav droši par to, ko paši vispār vēlas no dzīves un sievietēm kopumā.

Ja nu arī tev gadījies piedzīvot Hudīni izgaišanas paņēmienu, netērē laiku minējumiem un centieniem rast iemeslu viņa rīcībai - visdrīzāk, šim vīrietim nebiji gana svarīga, un viņa godaprāta trūkums ir iemesls, kāpēc nešķīrāties jau krietni agrāk.

Iluzionists – nozūd pamazām un klusi


Foto: PantherMedia/Scanpix
Tā vietā, lai jūsu attiecības oficiāli paziņotu par izbeigtām, tevi informējot par savu lēmumu un tā iemesliem, iluzionists izvēlas vieglāko ceļu - klusu attālināšanos, līdz viņš no tavas dzīves ir izgaisis pavisam.

Kā teic eksperti, šī tipa vīrieši, neraugoties uz vēlmi šķirties pēc iespējas ātrāk, ir pārāk gļēvi, lai to realizētu dzīvē. Tā vietā viņi attiecībām ļauj iznīkt pašām, kas gan nemazina tavas sāpes un neizpratni.

Jāpiebilst, iluzionisti ir iecienījuši arī šķiršanos ar īsziņu nosūtīšanu vai sociālo tīklu attiecību statusa negaidītu nomainīšanu, kā arī provocēšanas stratēģiju - apzināti izdarot ko patiesi nepiedodamu, viņi cer, ka tieši tu būsi iniciatore attiecību izbeigšanai un aiztaupīsi iluzionistiem nepatīkamo šķiršanās procesu.

Taigers Vuds – vīrietis, kurš prot krāpties


Foto: PantherMedia/Scanpix
Psihologi teic, ka šī personības tipa vīrieši attiecībām ir visnepiemērotākie. Viņiem krāpšana ir pārāk vilinoša, lai spētu saglabāt uzticību vienai sievietei.

Tāpat Taigera Vudsa tips reti kad ciena sievieti pietiekami, lai tērētu savu laiku un enerģiju attiecību izbeigšanai un šķiršanās pārrunāšanai. Viņiem tu gluži vienkārši neesi pietiekoši svarīga, jo primārās vēlmes un vajadzības vienmēr būs pārākas.

Jaukais puisis – tu viņu mīli gandrīz tikpat stipri, cik ienīsti


Foto: PantherMedia/Scanpix
Tu viņu ienīsti, jo viņš tevi pamet pēc iespējas saudzīgāk, maigāk un nesāpīgāk. Tu viņu mīli. Un viņš to apzinās, tāpēc jūtas nedaudz vainīgs. Tiesa, šis pamešanas veids ir ļaunākais no visiem iespējamiem, jo, lai cik jaukais puisis nešķistu lielisks, viņš tomēr ir pamatīgs egoists, kas labprātāk parūpēsies par savu labklājību un vēlmēm.

Bez tam - viņam trūkst drosmes atklāti pārrunāt šķiršanās iemeslu, jo jaukais puisis paniski baidās tavās un tavu tuvinieku acīs pārtapt par slikto puisi. Pat pēc šķiršanās viņš teiks tev to, ko vēlies dzirdēt, nevis to, ko patiesībā domā un jūt pats.

Bieži vien jaukie puiši izmanto pamestās sievietes emocionālo stāvokli, lai ērti iekārtotos sava veida brīvajās attiecībās - jums ir sekss, viņš nereti nakšņo pie tevis, jo baidās palikt vientuļš un bez kādas sievietes dievināšanas, bet tai pat laikā lūkojas pēc labākas kandidatūras un tiekas ar citām sievietēm.

Vīrietis – vīrs un vārds


Foto: PantherMedia/Scanpix
Šī tipa vīrieši ir gana drosmīgi un vīrišķīgi, lai jau laikus informētu tevi par savām izjūtām, neļaujot dzīvot ilūzijās. Viņš tevi ciena un saprot, ka esi vairāk vērta par šķiršanos ar īsziņas vai viņa pazušanas starpniecību, tāpēc apzinās, ka esi tiesīga zināt viņa rīcības iemeslus.

Vīrietis - vīrs un vārds nebaidās kļūt par slikto puisi un sievietes vajadzības vienmēr nostāda pār savējām. Saprotot, ka tu tomēr neesi viņa īstā un viņš nespēs tev sniegt to, ko vēlies, šis vīrietis tevi nemaldinās un pārrunās visu aci pret aci.

Tiesa, tas nemaina to, ka viņš tomēr būs tas nelietis, kurš būs salauzis tavu sirdi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!