Foto: Shutterstock
Kā izrādās, par attiecībām visai daudz iespējams pateikt, uzzinot, kādā pozā pāris naktī guļ. Pētnieki atklājuši, ka tas, cik cieši mīlētāji guļ, patiesi korelē ar viņu attiecību harmoniju un laimes sajūtu, vēstī "Women's Health".

Respektīvi, pāri, kas naktī guļ vien ar pāris centimetru atstarpi, ir laimīgāki nekā tie attiecību dalībnieki, kuri guļ pretējās gultas pusēs.

Tas atklāts Skotijā veiktā pētījumā, kurā piedalījās 1000 cilvēku, atklājot savus gulēšanas paradumus un dažādus privātās dzīves aspektus.

Pētījuma dati ļāvuši secināt, ka 86 procenti pāru, kuri guļ viens otram cieši līdzās, attiecībās jūtas laimīgi, savukārt 66 procenti pāru, kuri naktī ievēro pat 77 centimetru distanci viens no otra, savam partnerim arī ikdienā nejūtas tuvi.

Bez tam – attiecību harmonijā liela loma ir arī pieskārieniem – 94 procenti cilvēku, kuri naktī saņem glāstus un arī paši samīļo savu otro pusīti, jūtas laimīgi gan attiecībās, gan ikdienā, kamēr tikai 68 procenti cilvēku, kuri naktī guļ savrup no mīļotā cilvēka, pauduši tādu pašu apgalvojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!