Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka vīriešus savaldzināt ir visai vienkārši. Lai gan vairums sieviešu zina vismaz pāris triku, kā to izdarīt ātri un efektīvi, ne katra daiļā dzimuma pārstāve ir informēta par paradumiem un īpašībām sievietēs, kas vīriešus atgrūž. Šai sakarā piedāvājam YourTango.com apkopotos iemeslus, kas vīriešiem sievietes likuši pamest visbiežāk.

Tavā dzīvē nekas cits nenotiek


Foto: PantherMedia/Scanpix
Protams, vīriešiem ir patīkami apzināties, ka viņi ir viena no prioritātēm sev tīkamas sievietes dzīvē, tomēr atceries, ka vīrietis nedrīkst būt tava vienīgā prioritāte.

Pretējo dzimumu piesaista neatkarība un pašpietiekamība, tāpēc vīrietis priecāsies, ja tev būs savs hobijs, aizraujošs darbs vai kaut vienkāršas tikšanās ar draudzenēm laimīgajās stundās. Savukārt turēšanās pie viņa un nemitīga kopīga laika pavadīšana radīs spiedienu un vēlmi pēc brīvības.

Tu neesi sievišķīga. Nekad


Foto: PantherMedia/Scanpix
Vīriešus visos laikos ir saistījušas spēcīgas, tomēr sievišķīgas sievietes, kurām laiku pa laikam ir vajadzīga vīrieša palīdzība atvērt stingri aizskrūvētu burku, paskatīties, kas ir iemesls dīvainiem trokšņiem pagalmā, kā arī kuras reizēm sapošas, kārdinoši saģērbjoties un uzkrāsojoties. Rupji joki, pašpuikas tēls un kopīgi izdzerti aliņi tuvējā bārā tevis iecerēto vīrieti neiekārdinās.

Tu pārlieku aizraujies ar neķītru runāšanu


Foto: PantherMedia/Scanpix
Vairums vīriešu atzīst, ka mīlēšanās laikā labprāt saņem nelielas norādes no partneres vai dzird nedaudz pikantākas frāzes. Tomēr neķītrību runāšana, kas jau aprobežojas ar dīvainību, atgrūdīs ikvienu vīrieti, situācijai liekot šķist pat komiskai.

Tu pārāk ātri sāc runāt par kopīgu nākotni


Foto: PantherMedia/Scanpix
Pirms sāc runāt par kopīgu īpašumu, bērniem un vecumdienām, roku rokā novecojot, pārliecinies, ka jūsu attiecības patiesi ir nopietnas un nolūki - tālejoši. Nekas neatgrūž vīrieti vairāk, kā sieviete, kura jau pirmajos randiņos stāsta, kāda ir viņas ideālā kāzu diena, un sajūsminās par skaistajiem bērniem, kas, abiem apprecoties, varētu piedzimt.

Tu uzskati, ka visi vīrieši ir vienādi


Foto: PantherMedia/Scanpix
Gluži tāpat kā sievietēm, arī vīriešiem nepatīk tapt pielīdzināmiem kādam no saviem priekšgājējiem, kurš pamanījies būt melis, krāpnieks un dīkdienis vienā personā.

Neļauj vienam nepatīkamam starpgadījumam sabojāt tavu priekšstatu par vīriešiem kopumā un attiecīgi - arī nogriezt ceļu jaunu un harmonisku attiecību veidošanās iespējai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!