Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka vairums vīriešu priekšroku dod dabiska izskata sievietēm, ka rezultātā pie spoguļa pavadītās stundas ne vienmēr rezultējas cerētajiem panākumiem. Tomēr ar prasmīgu kosmētikas pielietojumu iespējams panākt krietni vairāk nekā, nelietojot to nemaz. Šai sakarā yourtango.com piedāvā piecus grima veidus, kas īpaši valdzina vīriešus.

Dūmakainas acis

Tumši krāsotas vai vieglāk ietonētas, dūmakainas acis, kā atzīst yourtango.com aptaujātie vīrieši, ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā izcelt savu dabas doto skaistumu. Lielas acis ir bijušas cieņā visos laikos, un dūmakainais ēnojums sievietei piešķir valdzinošu noslēpumainību un viltību.

Dabisks ikdienas grims

Viegls konsīlera pieskāriens, caurspīdīgs pūderis un mazliet bronzera uz vaigu galiem, panākot dabiska iedeguma efektu, vīriešiem tīk īpaši tāpēc, ka neliek baidīties par perfekta krāsojuma izjaukšanu ar spontānu skūpstu.

Garas un uzliektas skropstas

Ne velti skropstu plivināšana piedēvēta pie sieviešu izplatītākajiem flirtēšanas paņēmieniem. Vīriešiem patīk lelles skropstas, kas izceļ acis, tomēr neaizmirsti, ka pārmērīgi kuplas un garas skropstas radīs nedabisku tēlu, panākot pretēju efektu.

Maigi, sārti vaigi

Krēmveida vaigu sārtums ir pirmās nepieciešamības prece ikvienas sievietes kosmētikas produktu arsenālā. Tas lieliski atsvaidzinās seju, un ļaus tev savaldzināt vīrieti ar savu veselīgo un starojošo izskatu. 

Rozā lūpas

Oranžas vai sarkanas krāsas pomādes var izskatīties pārāk agresīvi, savukārt maigi rozā lūpu krāsa, kas papildināta ar spīdumu, rada neuzkrītošu un meitenīgu tēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!