Foto: Shutterstock
Svētdien, 23. novembrī, no plkst. 12.00-17.00 "Lielajā ģildē" jau otro gadu pēc kārtas norisināsies daudzpusīga kāzu pakalpojumu izstāde "Mīlestība", kura būs noderīga gan pāriem, gan vedējiem, gan tiem interesentiem, kuri vēlas uzzināt ko jaunu kāzu rīkošanā, informē tās organizatori.

Izstādē tiks pārstāvētas dažādas ar kāzām saistītas pakalpojumu nozares, sākot ar kāzu ielūgumiem un kāzu kanceleju, līdz pat ekskluzīvu jahtu pārstāvjiem. Pasākuma laikā apmeklētājus priecēs mūziķu priekšnesumi un atraktīvie vakara vadītāji – Elizabete Zagorska un Egils Melbārdis.

Pasākumā varēs klātienē iepazīties ar kāzu pakalpojumiem un precēm, kas atvieglos saderinātajiem kāzu plānošanu: svinību vietas, gredzeni, ielūgumi, fotogrāfi, video operatori, kāzu tērpi un apavi, floristi un citas kāzām svarīgas pozīcijas. Būs arī ekskluzīvu kāzu pakalpojumu pārstāvji, piemēram, uzņēmums, kas nodarbojas ar vīriešu uzvalku šūšanu, ekskluzīvs jahtu klubs un vairākas pilis, muižas.

Izstādes laikā notiks divi semināri, kuri īpaši noderīgi būs pāriem, kuri plāno savas kāzas paši. Seminārus vadīs Dace Miezīte, kura jau 11 gadus vada "Kāzu Aģentūru":

  • 13.00-14.00 seminārs "Kāzu budžeta plānošana".
  • 16.00-17.00 seminārs "Kāzu scenārijs un dienas plāns", akcentējot aktualitātes – laulību ceremonijas brīvā dabā, jaunā pāra fotosesijas un viesu izklaides iespējas.

Piesakies uz semināriem laicīgi, rakstot uz milestiba@milestiba.lv, jo vietu skaits ir ierobežots, brīdina organizatori.

Biļetes iepriekšpārdošanā "Biļešu Paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!