Foto: PantherMedia/Scanpix
Gaidi vīrieša atzīšanos mīlestībā jau krietnu laiku, tomēr rezultātu nav? Pirms met plinti krūmos un izdari priekšlaicīgus secinājumus par vīrieša jūtu trūkumu un sava laika izniekošanu, iepazīsties ar yourtango.com apkopotajiem veidiem, kā vīrieši atzīstas mīlestībā, vien nepasakot to skaļi.

Kaislīgi, ilgi un maigi skūpsti

Ja tavs vīrietis skūpstās ilgi un kaislīgi, starp jums šķiļoties īstām dzirkstelēm, vari būt pārliecināta, ka esi viņam kas vairāk par vienkāršu randiņu biedreni un laika kavētāju.

Viņa draugi tevi dievina

Ja mīļotā draugu kompānija tevi ir pieņēmusi kā savējo un priecājas, ka esat kopā, jūsu attiecībām noteikti ir nākotne un tavs mīļotais ir laimīgs ar tevi.

Distances neievērošana

Kurš gan nezina, cik kaitinoša ir netīkama cilvēka uzbāšanās un mūsu privātās telpas ieņemšana. Savukārt situācija ir krasi pretēja, ja tavs vīrietis nemitīgi vēlas būt tev pēc iespējas tuvāk, sadodas rokās apskaujas un pieglauž tevi sev klāt.

Smaidīšana pēc skūpstīšanās

Ja pieķer savu vīrieti plati smaidām un priecājamies pēc katras jūsu skūpstīšanās reizes, zini, ka viņš patiesi izbauda tavu kompāniju un jūsu kopā pavadītos brīžus.

Viņš uzmanīgi klausās

Lai gan viņš, ļoti iespējams, ir nerunīgs tad, ja saruna tiek risināta par jūsu savstarpējām attiecībām, vīrieša jūtas skaidri apliecina paradums uzmanīgi ieklausīties tevis teiktajā. Ja tu viņam nešķistu interesanta, diez vai sarunas par jauno darba kafijas automātu iekarotu viņa uzmanību, vai ne tā?

Viņš stāv un sēž staltu muguru

Gribot uz kādu atstāt iespaidu, mēs cenšamies izskatīties pēc iespējas labāk. Ja partneris tavā klātbūtnē vienmēr sēž un stāv stalti, vari būt droša, ka viņam ir svarīga tava atzinība.

Roku saspiešana

Ja vīrietis ik reizi, kad atrodaties sabiedrībā un esat sadevušies rokās, saspiež tavu plaukstu, zini, ka tas ir kluss veids, kā viņš pasaka: "Es mīlu tevi!"

Zvanīšana un īsziņu sūtīšana bez iemesla

Vairums cilvēku (tiesa, ne visi) dienas gaitā vēlas pakavēt laiku, sazinoties ar sev dārgu cilvēku un papļāpājot kaut par niekiem. Ja tavam vīrietim šis cilvēks esi tu, priecājies!

Viņš vienmēr ir tavā tuvumā

Tā vietā, lai pavakariņotu ar savu ģimeni vai satiktos ar kādu draugu, viņš labprātāk dodas ar tevi uz pārtikas veikalu? Šeit skaļa atzīšanās mīlestībā nudien vairs nav vajadzīga.

Viņš lūkojas tev acīs

Ja esat sabiedriskā vietā, piemēram, draugu ballītē un viņš cenšas noķert tavu skatienu, zini, ka vīrietis šāda norāda, ka ir tev pieķēries, brīdina citus, ka esi viņa meitene un vēlas parādīt, ka labprāt ir ar tevi kopā.

Matu bužināšana

Kad esam nervozi, bieži vien to nodod tieši ķermeņa valoda. Ja vīrietis knosās, bužina matus un no rokām neizlaiž kādu priekšmetu, viņš, ļoti iespējams, vēlas atzīties savās jūtās, bet vēl nezina, kā to izdarīt.

Spoguļošana

Ja vīrietis ir pārņēmis tavas uzvedības modeļus, zini, ka esi viņam svarīga un viņš tev ir patiesi pieķēries. Beigu beigās – mēs taču attēlojam tos, kas mums šķiet simpātiski, vai ne tā?

Pārdomātas dāvanas

Tām nav jābūt neizsakāmi dārgām, bet, ja tev pasniegtās dāvanas, kaut nelieli nieciņi, ir pārdomātas un apliecina, ka viņš ir ieklausījies tavās vēlmēs, zini, ka esi šim vīrietim patiesi dārga!

Bieža smiešanās

Jo vairāk apkārtējiem liekam smieties, jo vairāk viņiem patīkam. Ja tavs partneris, jums kopā pavadot laiku, ir smaidīgs un apmierināts, zini, ka jūsu attiecībās viss ir vislabākajā kārtībā.

Spontāni pieskārieni

Ja vīrietis, jums esot publiskās vietās, neapzināti pieskaras tev (un tie ne vienmēr ir intīmi pieskārieni), piemēram, pabužina matus vai pamasē skaustu, viņš šādi pauž savas jūtas un arī nelielu privātīpašnieciskumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!