Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka, dodoties uz randiņiem, nereti nepieciešami arī samērā lieli finansiālie līdzekļi. Tomēr pastāv samērā daudz alternatīvu, kas mīļotā cilvēka sabiedrību ļauj izbaudīt bez liekas tērēšanās, īpaši vasaras sezonā. Šai sakarā izdevums "Marie Claire" piedāvā desmit idejas randiņiem, kas būs gana aizraujoši, neietekmējot tavu finansiālo situāciju.

Sporta mačs

Neraugoties uz tavu fizisko sagatavotību, improvizēta basketbola vai kāda cita sporta veida spēle nodrošinās lielisku laika pavadīšanu, ka arī nepieciešamās fiziskās aktivitātes un prieku par kopīgi pavadītu laiku, un fiziskas slodze slaikā izstrādātie endorfīni būs papildu ieguvums.

Tirgus apmeklējums

Gada siltajā sezonā tirgošanā pieejami gan augļi, gan gardas ogas un dažādi zaļumi. Ieplāno kopīgu tirgus apmeklējumu ar savu mīļoto kādā brīvdienu rītā, apvienojot to ar pastaigu un ogu degustēšanu!

Gadatirdziņi

Gadatirgos iespējams iegādāties ne tikai dažādas interesantas lietas, ar ko papildināt interjeru vai savu garderobi, bet arī baudīt ielu mūziķu, dejotāju un mākslinieku performances, sagādājot patīkamu atpūtu un jaunas emocijas.

Improvizēts brančs

Kafejnīcās un restorānos organizētās vēlās brokastis jeb branči nereti izmaksā samērā dārgi, turklāt divvientulību traucē baudīt pārējie maltītes apmeklētāji. Tā vietā, lai dotos uz kādu no publiskajām iestādēm, noorganizē īpašu brokastu pagatavošanas rituālu mājās, kurā iekļausi nevis ierastās paŗslas ar pienu, bet gan vairākus, kopīgi gatavotus ēdienus.

Ogu lasīšana

Ogu lasīšanas sezona vairs nav aiz kalniem, un, apvienojot pastaigu uz tuvējo mežu ar pirmo melleņu un meža zemeņu meklējumiem, nodrošināsi lielisku laika pavadīšanu, kā arī gardu saldo ēdienu, ko pagatavosi no savāktajām meža veltēm.

Eksotiskas pusdienas ārā

Aizmirsti par ierasto grilsezonu ar desu un gaļas cepšanu! Tā vietā sameklējiet neparastu eksotiska ēdiena recepti, kam nepieciešamas netradicionālas garšvielas, un palutiniet savas garšas kārpiņas ar ko nebijušu!

Fotografēšana

Izvēlieties dienu, kurā it visas savas gaitas dokumentēsit fotogrāfijās un dodieties ekskursijā pa pilsētu! Ja iespējams, izvairīties no digitālo fotogrāfiju uzņemšanas un tā vietā izmantojot vecāka gadagājuma fototehniku, kas ļaus bildes attīstīt.

Riteņbraukšana

Izstrādājiet īpašu maršutu un dodieties garākā braucienā ar velosipēdiem! Tas būs ne tikai veselīgi un sniegs nepieciešamo relaksēšanos no ikdienas darbiem, bet arī ļaus iepazīt jaunas vietas un izbaudīt kopīgu pikniku.

Futbola spēle

Zinot sava mīļotā aizraušanos ar sportu, noskaidro tuvāko futbola klubu spēļu grafiku un aizved savu partneri uz kādu futbola maču. Protams, spēlētāju sniegums var nebūt pielīdzināms valsts izlases profesionalitātei, tomēr interesanti pavadīts laiks un atzinība no mīļotā būs garantēti!

Zvaigžņu vērošana

Ne velti lūkošanās zvaigznēs tiek dēvēta par romantiskāko nodarbi. Sagādā teleskopu vai vienkārši iekārtojieties uz mājas jumta ar segu un termosu un pavadiet neaizmirstamu nakti, vērojot debesis vai viens otru!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!