Foto: Shutterstock
Kad gada romantiskākā diena aizvadīta, tomēr vēl joprojām nepamet skumjas, ka pie sāniem nav kāds, ar ko dalīties dienas priekos un bēdās, var rasties jautājumus – kāpēc esmu viena? Lai palīdzētu atbildēt uz šo jautājumu un mudinātu padomāt par kādu risinājumu, piedāvājam dažus iespējamos iemeslus, kāpēc tu vēl neesi sastapusi savu izredzēto.

Tu neesi atvērta attiecībām. Iespējams, pavisam neapzināti tu esi aizvērusi durvis jaunām attiecībām. Tu izvairies no publiskām vietām, neveido acu kontaktu ar kādu simpātisku garāmgājēju vai esi pārāk nelaipna, ja kāds ar tevi uzsācis sarunu. Ja šīs un daudz citas līdzīgas lietas dzīvē nemainīsi, nekas neuzlabosies, skaidro "Elite Daily" eksperti.

Tev ir citas prioritātes. Attiecību veidošana ir kā jauna darba atrašana – ja neesi laimīga, ka šī dzīves joma tev nav sakārtota, maini kaut ko. Kopā ar draudzenēm izraujies no mājas, izvērtē savas iespējas atrast savu sirdsāķīti internetā un dodies uz pasākumiem.

Tu esi iestigusi rutīnā. Zināmi rutīnas rāmji ir gandrīz ikvienam, tomēr dažkārt tas var kļūt problemātiski – jo īpaši tad, ja tavi ikdienas plāni neaptver potenciālo mīļoto sastapšanas vietas. Pamaini nedaudz ikdienu un skaties uz lietām nedaudz citādāk. Te gan jāpiemin modes mākslinieka Bruno Birmaņa teikto – partneri meklēt nevajag, viņš atnāks – tikai jābūt gatavam to ieraudzīt.

Tu centies atrast aizbildinājums, lai nesatiktos. Ja kādu laiku esi izbaudījusi "brīvā aģenta" lomu, visai loģiski, ka mesties randiņpasaulē var būt visai sarežģīti. Tomēr izbeidz attaisnoties – nesaki, ka esi pārāk aizņemta, neesi pietiekami labā formā vai visi fantastiskie vīrieši jau ir aizņemti. Ja kāds no šiem aizbildinājumiem nav svešs, ir laiks izkustēties no savas komforta zonas.

Tu ieciklējies uz "nepareizajiem" partneriem. Tiesa, mīlai nepavēlēsi, tomēr skriešana pakaļ cilvēkiem, kuri pret tevi neizturas sevišķi labi vai kuriem nav līdzvērtīgas jūtas, pie rezultātiem nevedīs. Ja jūti, ka iemīlies "nepareizajos" cilvēkos, centies mācīties no savām kļūdām un mēģini savlaicīgi atpazīt līdzības attiecībās, lai lieki sevi nesāpinātu.

Tu esi gatava samierināties ar jebkuru. Ja ilgu laiku neesi ar nevienu satikusies, centies izprast to, ko tu patiesi vēlies – ļauj visam ritēt savu gaitu. Turklāt, kas būtiski – atrast cilvēku, ar ko tiešām vēlies būt kopā, ne tikai kādu, kas būtu līdzās, lai nebūtu jādzīvo vienai. Arī žurnāliste Alla Petropavlovska teikusi: "Ja tu gribi princi, tad meklē princi. Nebučo vardi. Bet ļoti liela daļu sieviešu domā, ka viņš jau ir princis, viņš tikai izskatās pēc vardes."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!