Foto: Shutterstock
Teju visas sievietes un vīrieši regulāri fantazē par seksu, bet, kā izrādās, sievietes to dara biežāk nekā vīrieši. Kamēr sieviešu seksuālās fantāzijas biežāk ir saistītas ar kaisli romantiskās situācijās, vīrieši iztēlojas neierastākas un piedauzīgākas ar seksu saistītas situācijas.

Iedvesmojoties no "Ellite Daily", "Bustle" un "Women's Health", piedāvājam iepazīties ar piecām izplatītām sieviešu seksuālajām fantāzijām. Lai arī daudzas sievietes daļu no tām nekad nav realizējušas dzīvē un, iespējams, arī neplāno to darīt, tas nenozīmē, ka nevajadzētu ļaut vaļu fantāzijai. Tā ir iespēja atbrīvoties un kaut vai iztēlē izbaudīt lietas, par kurām ikdienā daudzas kautrējas pat runāt.

Par fantāzijām, ko vīrieši no iztēles labprāt pārnestu arī uz realitāti, ir iespējams lasīt šeit.

Romantiska un kaislīga mīlēšanās īpašā atmosfērā

Foto: Shutterstock

Lai piepildītu daudzu sieviešu kvēlākās seksuālās fantāzijas, nav nepieciešams izmantot dažādas seksa rotaļlietas vai iejusties kādā neparastā tēlā. Pietiks ar kaislīgiem skūpstiem, glāstiem un romantisku gaisotni, jo tieši to vēlas liela daļa sieviešu. Daudzi pāri, kas ļaujas romantikai ikdienā, tādā vaidā regulāri piepilda vismaz daļu no savām seksuālajām fantāzijām.

"The Journal of Sexual Medicine" publicētā pētījumā noskaidrots, ka sieviešu biežākā seksuālā fantāzija ir romantiska un kaislīga mīlēšanās atbilstošā atmosfērā. Lai šī fantāzija varētu tikt realizēta, sievietes nereti vēlas, lai viņu partneris kļūtu par viņu bruņinieku, kas pavedina un rada atbilstošu atmosfēru.

Pētījumā noskaidrots, ka sievietes vairāk fantazē par padevību un romantiku, kamēr vīrieši domā par dominanci un mazāk pievēršas personiskām intīmajām attiecībām. Tomēr sacīt, ka vīrieši nevēlas romantiku savā seksuālajā dzīvē nevar, jo arī daļa no viņu izplatītākajām fantāzijām ietver emocionālu saikni ar partneri, romantiku un īpašu atmosfēru.

Sekss ārpus guļamistabas

Foto: Shutterstock
Sievietes nereti fantazē arī par mīlēšanos kādā neierastā vietā. Reizēm pietiek vien izkāpt no gultas (vai nesatraukties, ka līdz tai neizdodas nokļūt), lai piešķiltu nelielu dzirksteli attiecībām. Sekss dušā, uz galda, virtuvē vai uz grīdas – tas viss daudzām sievietēm šķiet ļoti uzbudinošs. Tas, ka partneri viens otru vēlas iegūt tik ļoti, ka tam jānotiek uzreiz, neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas, liecina – kaisles viņu starpā netrūkst.

Jāpiebilst, ka gana daudz sieviešu fantazē arī par seksu vietās, kur pastāv risks tapt pieķertām. Vēlmei realizēt fantāziju par seksu publiskā vietā, kur pāris var tikt pieķerts, ir divi izplatīti iemesli. Viens no tiem ir satraukums un adrenalīns, kas rodas, jo tiek darīts kaut kas neatļauts un nepiedienīgs, bet otrs ir tas, ka netrūkst sieviešu, kas domā par to, ka viņas tiek vērotas, šķiet pievilcīga un uzbudinoša.

Ļaušanās baudai kopā ar svešinieku

Foto: Shutterstock
Daudzas sievietes mēdz iztēloties sevi mīlējamies ar pilnīgu svešinieku. Tas raksturīgi gan sievietēm attiecībās, gan tām, kuras izbauda brīvību, kā arī tām, kas savu attiecību statusu raksturotu ar vārdu "sarežģīti". Sieviete, kas fantazē par seksu ar tikko sastaptu vīrieti, nav dīvaina vai neparasta. To dara daudzas.

Šī fantāzija ir saistīta ar spontanitāti un faktu, ka cilvēks, ar ko sieviete ļaujas vēlmju piepildīšanai, vairs nekad nebūs jāsastop. Sievietes nereti savās seksuālajās izpausmēs jūtas ierobežotas, jo viņām šķiet, ka ikdienišķs sekss nepaliks bez sociālām sekām. Šī fantāzija ļauj izvairīties no nosodījuma par savām vēlmēm un vajadzībām, jo rada pārliecību, ka partneris vairs nekad nebūs jāsatiek.

Varas spēles

Foto: Shutterstock
Dominēt vai tikt dominētai – arī tā ir ļoti daudzu sieviešu fantāzija. Laikmetā, kur vīriešiem joprojām ir sistemātiska vara, netrūkst sieviešu, kam varas spēles ir neatņemama viņu fantāzijas daļa. Gulta nereti kļūst par vietu, kur sieviete dominē pilnībā – viņa vēlas visu kontrolēt, lai vīrietis apbrīno viņas ķermeni un lūdzas, lai viņa neapstājas. Tā nav tikai vara, ko sieviete vēlas, viņa vēlas sajust, ka vīrietis viņu patiešām grib.

Fantāzijas, kurās sieviete dominē, var būt dažādas, bet to galvenais motīvs ir – sieviete gūst apmierinājumu, bet vīrietis bez ierunām piepilda viņas vēlmes. Sievietes seksualitāti nereti aizēno vīrieša nepieciešamība pēc seksa. Ir tikai normāli, ja viņa vēlas būt pati nozīmīgākā persona guļamistabā.

Tāpat ļoti daudzas sievietes fantazē par pilnīgu pakļaušanos vīrietim – tā var būt vienkārša visu viņa vēlmju apmierināšana vai arī ļaušanās rotaļām ar sadomazohistisku pieskaņu. Tas, protams, nenozīmē, ka sievietes vēlas, lai viņas izvaro vai viņām dara pāri. Vēlme tikt pakļautai drīzāk ir saistīta ir ļaušanos pat visneķītrāko fantāziju piepildīšanai, nemokoties ar vainas apziņu par notikušo – pakļaušanās kalpo kā attaisnojums.

Varas attiecības nereti iekļauj arī noteiktu lomu spēlēšanu, tāpēc šīs divas fantāzijas nereti ir ļoti cieši saistītas.

Sekss ar diviem vīriešiem vai sievieti un vīrieti

Foto: Shutterstock

Lai arī sekss trijatā nereti tiek uzskatīts par vīriešiem raksturīgu seksuālo fantāziju, savās domās to izbauda arī sievietes. Fantāzijas ietver gan mīlēšanos ar diviem neizsakāmi pievilcīgiem vīriešiem, kur sieviete ir uzmanības centrā un arī gūst vislielāko baudu, gan seksu ar vīrieti un vēl vienu sievieti, kur uzmanības centrā var būt, bet ne vienmēr ir, vīrietis.

Mīlēšanās ar vairāk nekā vienu partneri ir stimulējoša, īpaši, ja sieviete ir fantāzijas centrā, jo tās laikā tīri fiziski ķermenis tiek vairāk stimulēts – ir vairāk skūpstu un vairāk glāstu. Tāpat šāda fantāzija iekļauj lielāku satraukumu.

Jāpiebilst arī, ka sievietes nebūt nav kūtras uz šīs fantāzijas realizēšanu – seksu trijatā ir izbaudījusi piektā daļa jeb 20 procenti sieviešu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!