Tie, kas kafijas biezumos savu nākotni nezīlē, iespējams, prāto, kā lai atšķetina, vai potenciālais sirdsāķītis ir gana piemērots. Kā skaidro "Elite Daily" attiecību eksperti, ir vairākas "toksiskas" darbības, kas jau attiecību agrīnā periodā pavēsta, ka ar šo partneri viegli neklāsies.

Nekad neatstāj otru pusīti vienu. Viens no toksisku attiecību priekšnoteikumiem ir sekojošs: tu allaž būsi savā partnera kompānijā. Lai arī tā var nešķist nemaz tik briesmīga lieta, patiesību sakot, ikvienam ir vajadzīgs mirklis atpūtai. Bet, ja tāds tiek dots, partneris parāda, ka viņš nespēj uz mirkli pabūt viens (kas jau ir pavisam cita opera) vai arī viņš negrib, lai tev būtu sava veida brīvība, kura, godīgi sakot, nepieciešama jebkurās attiecībās.

"Es tevi mīlu", kas izskan pārāk ātri un bieži. Lai arī ir grūti pateikt, kurš ir īstais brīdis šai liktenīgajai frāzei, skaidrs ir viens – ja tā izskan pēc pavisam ļoti neilgas pazīšanās, vajadzētu apdomāt šo vārdu nozīmi viņa izpratnē, kā arī atšķetināt iespēju, ka viņš ar tevi ir apsēsts.

Ja tomēr esi otrā frontē un šķiet, ka šie vārdi izskan pārāk reti, varbūt noderēs šie skaidrojumi, kā vīrietis ikdienā izrāda mīlestību bez vārdiem.

Greizsirdība. Ja saejies ar greizsirdīgu partneri, tava dzīve var būt gana sarežģīta. Pirmkārt, būs jāsarod ar pārspīlētām greizsirdības drāmām, otrkārt, jāsamierinās ar to, ka partneris var ierobežot tavas iespējas komunicēt ar pretējo dzimumu, kā arī, treškārt, dzirdēt apvainojumus par neesošiem romāniem. Ja viss šādā gadījumā nenotiek pēc partnera prāta, atgriezīsimies pie pirmā punkta, lai atkal un atkal sāktu šo apburto loku. Vai esi gatava šādām attiecībām? Te atradīsi psihoterapeites Benitas Griškevičas un psiholoģes Ivetas Gēbeles skaidrojums par to, kad greizsirdība ir pamatota, bet kad – lieka.

Sekss – tikai viņam. Noteikti vērts pievērst uzmanību arī viņa rotaļām guļamistabā. Vai viņš ir gana liels džentlmenis, lai parūpētos arī par tevi? Ja tā nav, tad pastāv ļoti liela iespēja, ka viņš rūpējas tikai par savu labumu un citi viņam ir otršķirīgi. Vai šādu tu esi iztēlojusies vīrieti, ar ko veidot ģimenes ligzdiņu?

Vainas novelšana. Skaidrs, ka attiecības īsti nevedīsies uz priekšu, ja pie katra notikuma un ķibeles tiek virzīti rādītājpirksti vainīgo virzienā. Ir jāprot saskatīt "lielo bildi" un saprast, ka ne vienmēr attiecībās ir svarīgi atrast vainīgo. Ja kārtējo reizi tiec vainota pie kaut kā gaužām aplama, apdomā, cik daudz spēj šādu triecienu uzņemt, un apdomā rīcības plānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!