Ikdienā ikviens no mums zināmu daļu sava laika velta mājokļa uzkopšanai. Neskaitāmo pienākumu klāstā ietilpst arī guļamistabas uzpošana. Mainot gultas veļu, lielākā daļa gan neaizdomājas, cik ātri varam konkrēto uzdevumu paveikt, ierastās darbības izpildot teju neapzināti – jauna palaga uzklāšana, spilvendrānu maiņa, pārvalka nogludināšana…

Bet, izrādās, guļamistabu uzkopt var arī daudz azartiskākā veidā, arī gultas veļas nomaiņu pārvēršot par jautru pasākumu. To raidījuma "Kurš kuru" noslēdzošajā epizodē pierādīs tā vadītājs Rihards.

Kamēr Ieva dosies uz Tukumu pie virpotājas Rūtas, pārbaudot, kā raidījuma vadītājai veiksies ar skrūves izvīlēšanu, Rihards būs istabene. Vai viņam izdosies gultu saklāt ātrāk par profesionālu istabeni un kāpēc viņš lūgs, lai viņam patur rociņu?

Kurš beigās izrādīsies visas cīņas uzvarētājs? Uzzini to jau šovakar, skatoties raidījumu plkst. 21 kanālā "STV Pirmā!"!

Sadarbībā ar raidījuma veidotājiem piedāvājam ieskatu tā noslēdzošajā sērijā. Lūk, Riharda iespaidi, gultas klāšanā sacenšoties ar profesionālu istabeni!

Jau vēstīts, ka pašmāju televīzija sievietēm "STV Pirmā!" jauno gadu sāka ar vēl vienu Latvijā veidotu realitātes šovu "Kurš kuru", kas no 6. janvāra televīzijā bija vērojams ik trešdienu pulksten 21.

Jautrais un nebēdnīgais cīniņš, šova vadītājiem - Ievai un Rihardam - izaicinot vienam otru un izmēģinot tipiskas pretējā dzimuma profesijas, noritēja sešu nedēļu garumā. Sadarbībā ar "STV Pirmā!" Viņa.lv sniedz iespēju noskatīties šova epizodes vai to spilgtākos mirkļus, kā arī, šovam noslēdzoties, piedāvāsim jautrākos šova filmēšanas aizkulišu brīžus un intervijas ar kolorītākajiem raidījuma dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!