Foto: Vida Press
Skat, vasara jau krietni ieskrējusies, un nu festivālu mēnesis jūlijs klāt! Ar ko jārēķinās šajā ballīšu un prieku periodā, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei?

AUNS

Foto: Shutterstock

Jūlijs pārbaudīs Aunu pacietību un spēju miermīlīgi risināt konfliktus. Tiem Auniem, kas ikdienā ir diezgan saspringti un kašķīgi, šis būs īpaši grūts laiks, jo ceļu šķērsos situācijas, kas prasīs risinājumu, un tajā pašā laikā arī mierīgu pieeju.

Mazliet iestiguši gan profesionālajā virzībā, gan ģimenes jautājumos. Darba lietas būs sakritušas ļoti daudz, nāksies pieņemt lēmumus un nekavējoties arī tos īstenot. Jārēķinās gan ar to, ka rezultātu nejutīsi tik drīz, kā gribētos. Jāiegulda gana daudz enerģija nākotnes vārdā.

Diezgan daudz uzmanības šajā mēnesī prasīs arī attiecības ar ģimenes locekļiem. Iesakņojušās nesaskaņas būs jāravē plikām rokām.

Nozīmīgi darbi mājās, jāķeras klāt kosmētiskajam remontam vai mēbeļu pārbīdīšanai. Domā par rītdienu, dari šodien.

VĒRSIS

Foto: Shutterstock

Tava pacietība būs lielais trumpis. Biznesa jautājumi virzīsies nevis uz priekšu, bet uz iekšu. Uziesi situācijas un vēl risināmus jautājumus, kas palīdzēs ievirzīt savu darījumu sastāvu vēlamajā virzienā.

Jāiedziļinās un jāstrādā, negaidot uz pēkšņu un strauju ieguvumu. Finanses šajā mēnesī strādās nākotnes vārdā. Izdosies iekrāt, iegūt savā īpašumā kaut ko vērtīgu un paliekošu.

Attiecībās ar līdzcilvēkiem ieteicams vairāk klausīties, nekā runāt.

Mēneša otrajā pusē Vēršiem labpatiksies izaicināt, pierādīt savu taisnību un izvairīties no kompromisiem, tomēr jārēķinās, ka tas var ievest diezgan nopietnos strīdos ar tuviem un svarīgiem cilvēkiem. Taisnība ir kaut kur pa vidu.

Jūlija beigās Vērsis atplauks piedzīvojumiem, jauniem cilvēkiem un sajūtām. Vai gaidāmas laulības?

DVĪŅI

Foto: Shutterstock

Dvīņi jūlijā spīdēs. Iekšējais enerģijas kamols tīsies vēl apjomīgāks, ritēs vēl dinamiskāk un izteiksmīgāk. Tas ļaus Dvīņiem paveikt brīnumainas lietas, uzdrīkstēties pateikt to, kas sen jau turējies mēles galā, izdarīt to, par ko apkārtējie nedaudz brīnās.

Lielisks mēnesis publiskām runām, dalībai sabiedriskos pasākumos, biedrībās, kopienās. Tavas idejas iespīdēs nozīmīgu cilvēku acīs. Iespējams, ka ap jūlija vidu sāksies sarunas par jaunu amatu vai izaicinājumiem profesionālajā jomā.

Ļauj plūst radošajai enerģijai. Tā vedīs pa brīnumu pilniem ceļiem.

Mēneša otrajā pusē pievērsīsies mīlas dzīvei. Lieliskas iespējas iepazīties un turpat uz vietas arī iemīlēties. Jau esošajās attiecībās tas arī ne mazāk svarīgi, tādēļ izmanto katru mirkli, lai darītu to mīļu, romantisku un neaizmirstamu.

VĒZIS

Foto: Shutterstock

Vēzītis baudīs savu sapņu īstenošanos reālajā dzīvē. Maza deva pasaku burvības piepildīs sirdi un galvu.

No vienas puses – jā, tie ir mirkļi, kuru dēļ Vēzis dzīvo, no otras – tas diezgan būtiski ietekmē profesionālo ceļu. Tur notikumi neritēs tik raiti, cik gribētos, var būt bieža plānu maiņa, cilvēki, uz kuriem paļaujies, neizdarīs to, ko solījuši. Tev būs jāmeklē risinājumi, jādara neplānoti darbi, kamēr domas būs pavisam citur. Tas nozīmē, ka izdarīsi tomēr ļoti maz, un sirdsapziņas pārmetumu arī būs maz.

Tikmēr mīlas dzīve zels un plauks. Jūlijs ir šīs vasaras romantiskākais mēnesis. Te iespējams gan atjaunot reiz pulsējušas siltas attiecības, gan izveidot jaunas.

Aktuāli saimniecības darbi un ar tiem saistīti palieli izdevumi.

LAUVA

Foto: Shutterstock

Mēnesi iesāksi diezgan gausi un prātīgi. Mēneša sākumā Lauvu enerģijas apjoms būs mazliet noplacis, kas ļaus paskatīties uz apkārt notiekošo ar citām acīm, plus, pasaudzēt savu enerģiju.

Ļoti būtiski mēneša pirmajā pusē arī atpūsties, nemesties ar galvu iekšā visas iespējamajās situācijās. Pastāvi malā, izvērtē, nogaidi. Pārlieku aktīva darbošanās atsauksies uz veselību, kas jūlijā ir tavs vājais posms. Sargā sevi un visi debesu spēki tevi sargās.

Attiecības var būt skaists iemesls, kas sadrūmušo Lauvu izvilks no grāvja un ļaus atkal smiet un diet.

Mēneša otrajā pusē aizver aiz sevis durvis un dodies ceļojumā. Nelielā, taču sajūtām bagātā. Izvēlies cilvēkus, kuri tevi iedvesmo, kas ļauj būt tam, kas tu esi un izdzīvo sajūsmu.

JAUNAVA

Foto: Shutterstock

Turpināsi ļoti veiksmīgi rušināties pa darba lauciņu. Sastapsies ar ļoti aizraujošām perspektīvām un biznesa iespējām. Tās liks vēlreiz un vēlreiz izvērtēt savus spēkus un resursus.

Lielos lēmumus nenāksies pieņemt ļoti viegli, jo šajā laikā izteikti dominēs loģiskā domāšana un analīze, tomēr pareizā atbilde par to, kā rīkoties, būs intuīcijas un iekšējās balss pārziņā. Tad, kad viss būs sarēķināts, izkalkulēts un izvērtēts, pasēdi mierā un ieklausies savās sajūtās.

Mēneša otra puse ļaus mazliet atiet no biznesa stūres un pievērsties mājām, virtuvei, saimniecībai, vecākiem. Apciemo, esi kopā ar saviem senčiem. Veicat saimi un dzimtas saknes spēcinošus rituālus, tie nomierinās, sniegs spēku un iedvesmu darbam.

SVARI

Foto: Shutterstock

Izteiktāk kā citās reizēs cīnīsies par savu vietu zem saules, precīzāk, par savu lomu darba vietā vai biznesā. Jāliek lietā diezgan izteiksmīgas metodes, lai izceltos, lai tevi ne tikai pamanītu, bet arī ņemtu vērā.

Dažiem Svaru cilvēkiem tas padosies pavisam neparasti, lai neteiktu, ka nepadosies nemaz. Ja tavai mēlei pa priekšu ies jūtīgs ego, nevis savstarpējās attiecības un cieņa, tad izdosies savārīt palielas nesaskaņas.

Mēneša otrā puse daudz mierīgāka, ari tādēļ, ka Svariem nebūs tik daudz enerģijas cīņai. Vērtīgāk sadoties rokās ar saviem mīļajiem cilvēkiem un ļauties klusumam.

No tavas attieksmes un noskaņojuma ietekmēsies cilvēki līdzās. Mēneša izskaņā izdosies atrisināt kādu ieilgušu jautājumu. Varbūt tā ir ilgi gaidīta satikšanās.

SKORPIONS

Foto: Shutterstock

Viegli, smaidoši un priecīgi. Jā, tā mēdz notikt ar Skorpioniem, un tā būs arī jūlijā!

Vairums situāciju atliks vien iedomāties, ko vēlies un viss tā ari notiks. Iespējams, ka savas vēlmes un fantāzijas ir vērts nedaudz ierobežot, citādi nezināsi, kā tikt galā ar visu labumu grozu.

Mēneša vidus būs piņķerīgs, rutīnas darbiem pilns. Daudz jāņemas ar papīriem, mazāk cilvēku un mazāk sajūtu pilnas izpausmes.

Mēneša otra puse atkal bagāta notikumiem, tomēr te izteiksmīgāka sirds dzīve. Vientuļniekiem ceļu šķērsos pretējā dzimuma pārstāvis ar neaizmirstamu šarmu un apburošu acu skatienu. Attiecībās esošajiem, mēneša beigas piepildītas ar bērnu lietām – spēles, izklaides, auklēšana. Kādam – iespējams, tikai gatavošanās kļūt par vecākiem.

STRĒLNIEKS

Foto: Shutterstock

Jūlijs sāksies ar iekšēju satraukumu. Iespējams, kārtējo reizi darbu un darīšanu būs pārāk daudz, un stundas raustīs tevi uz visām pusēm. Daudz ko nepaspēsi izdarīt, lai vai cik ļoti to vēlētos. Šīs situācijas var izraisīt nesaskaņas ar sadarbības partneriem un darba devējiem.

Iespējams, ir pienācis laiks izvērtēt, cik un kas tev ir svarīgs un perspektīvs, un sakoncentrēties uz tos. Noskaņojies uz viena – devītā – viļņa, tas pavisam drīz tevi cels pasakainos augstumos. Kamēr tas tuvojas, sakārto visu to, kas iesākts, saliec punktus.

Mēneša otrajā pusē vērts doties atvaļinājumā, atslēgties no stresa un notikumu pilnās ikdienas, lai augustu sagaidītu ar jaunu un jaudīgu enerģiju.

Nostiprināsies privātās attiecības, īpaši, ja tās ir balstītas uz mīlestību un cieņu.

MEŽĀZIS

Foto: Shutterstock

Šī beidzot ir tava iespēja izmantot laiku savā labā. Mežāzis šomēnes daudz laika veltīs tam, ko mīl visvairāk, tam, kas viņu dara laimīgu, tam, kā vērts ir elpot. Vienam tas būs mīļākais hobijs, citam – bērni vai sirds cilvēki.

Protams, arī šis mēnesis nebūs izņēmums, un Mežāzis meklēs, kā nopelnīt, kā paveikt kaut ko paliekošu. Tiem, kuru hobiji saistīti ar praktiskākām lietām, labas iespējas šo savu lietu pārvērst ienesīgā blakusdarbā un saņemt papildu ienākumus.

Mēneša otrajā pusē pastiprināsies konkurence, kas liks mazliet iespringt un rīkoties aktīvi un drosmīgi. Ieguldi visu enerģiju, lai noturētu izcīnītās pozīcijas.

Visam mēnesim cauri vīsies viegla un harmoniska nots. Tā ļaus savu izvēlēto partneri vēl vairāk iesaistīt savā dzīvē, sajūtās un sirdī.

ŪDENSVĪRS

Foto: Shutterstock

Ūdensvīrs atlaidīs vieglāk savu uzņemto kursu un ļausies priekam un jaunumiem. Būs gatavs un arī eksperimentēs, pārbaudīs savu izturību un spējas. Un lai tas notiek itin visās jomās! Jo vairāk to piedzīvosi, jo vairāk jauna par sevi uzzināsi.

Raibo notikumu virpulī iepazīsi jaunus cilvēkus, ar kādu no tiem nodibināsi pavisam ciešas un uz ilgu laiku saistošas attiecības.

Vispār mīlestības tēma šajā mēnesi uzjundīs ar jaunu sparu. Rīkosies tā, it kā būtu galvu un skaidrību pazaudējis. Vēlāk par sevi varēsi vien pabrīnīties un aplaudēt, ka spēji iziet no tā visa ar smaidu.

Mēneša beigās jāsaņem sevi rokās un jāpieliek diezgan lielas pūles savu mērķu vārdā. Darīsi ļoti daudz, panāksi vērtīgas un daudzsološas vienošanās.

ZIVIS

Foto: Shutterstock

Sev ierastā ritmā izdzīvosi dienu no dienas, notikumu pēc notikuma. Laiks, kas tev īsti neļaus pavirzīties uz priekšu.

Vairāk domāsi un dzīvosi pagātnē, atmiņās un piedzīvotajā. Iespējams, kāds svarīgs cilvēks no pagātnes atsauks atmiņā spēcīgas emocijas. Pieņem, izdzīvo un lūko pēc ceļa uz priekšu, nevis atpakaļ.

Mēneša otrā puse pateicīga romantiskām jūtām, stabilām un pilnasinīgām attiecībām, tomēr tās varēs īstenoties tad, ja tiksi galā ar savu pagātni.

Mēneša vidus labs ceļojumiem. Ilgi neplānojot, dodies ceļā pie pirmās iespējas. Tev sen jau bija laiks pabūt kopā ar dabu, ar svaigu gaisu, ar cilvēkiem, kas saprot, ko nozīmē klusēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!