Foto: Shutterstock

6. martā rīcības un fiziskās aktivitātes planēta Marss pāriet Strēlnieka zīmē, kurā darbosies līdz pat 27. maijam, kad atgriezīsies atpakaļ pie Skorpiona. Šajā laikā mēs pagūsim gan sākt darbus, gan vēlāk – no 17. aprīļa – tos pārskatīt. Bet nu – par visu pēc kārtas. Stāsta sertificēta astroloģe Maija Krafte (Iedvesmasavots.lv, maija.krafte@gmail.com).

Sākot savas gaitas Strēlnieka zīmē, Marss aicina mūs rīkoties kādas skaistas idejas vārdā – ar iedvesmu un aizrautību, atbilstoši Strēlniekam, kurš izšauj bultu (raida enerģiju) tur tālumā esošajā skaistajā mērķī. Meklēsim mūsu darbībās jēgu, svarīgs kļūs ideoloģiskais pamatojums. Dažkārt misijas apziņa piešķirs mums papildu enerģiju. Mums jāzina, kā vārdā mēs darām to, ko darām, tad lietas ies raitāk. Tomēr Marsam caur Strēlnieka zīmi svarīgi ir ne tikai darboties pašam, bet aizraut arī citus, dalīties entuziasmā, rast sev sekotājus. Tas dos papildu motivāciju turpināt iesākto.

Strēlnieks ir izaugsmes, iespēju un attīstības zīme, tādēļ mums var parādīties daudz virzienu, kuros skriet un izlikt savu enerģiju. Viens no šādiem virzieniem ir ārzemes un citu tautu kultūras apgūšana, kas var mūs mudināt savas darba gaitas saistīt ar ārzemēm un ārzemniekiem vai doties kādā tālākā ceļojumā – paplašināt savu redzesloku. Daži sajutīs vajadzību apmeklēt kādus kursus, lekcijas vai seminārus, citi atradīs savu Skolotāju. Marss caur Strēlnieka zīmi var mudināt mūs savu enerģiju izlikt caur komandas sporta veidiem, jo arī šeit svarīgs ir mērķis, ideja, kas visiem ir kopīga.

Tomēr šis lielais optimisms un pozitīvais skatījums uz dzīvi var būt gan mūsu spožums, gan posts. Lielākais risks šajā laikā ir nepamanīt kādas detaļas, sīkumus, kas vēlāk var izrādīties būtiski. Varam arī pēkšņi saskatīt tik plašas iespējas savām darbībām, ka uzņemamies pārāk daudz, tādēļ būs jāmācās noteikt prioritātes, atsijāt graudus no pelavām un nedot tukšus solījumus.

Jau pāris dienas pēc Marsa ienākšanas Strēlnieka zīmē, 9. martā, mūs sagaida pilns Saules aptumsums (Latvijā nebūs vērojams). Šajā laikā un vēl nedēļu pēc tam lielākā daļa astrologu neiesaka sākt jaunus ilgtermiņa projektus. Tas saistīts ar to, ka Saules dabiskais spožums un spēja dot dzīvību tiek aizēnota. Iespējami kādi īpaši notikumi, tādēļ vērosim zīmes un izdarīsim paši savus secinājumus. Šajā laikā līdz 20. martam var būt grūti rast kompromisus un abpusēji izdevīgas vienošanās, jo Marss veidos saspringtus aspektus ar Veneru.

No 16. marta līdz 4. aprīlim labs laiks radošajām aktivitātēm, tādēļ ķersim iedvesmu, lai sevi parādītu no labākās puses. Šajā laikā ar savu rīcību varam sasniegt spožus un redzamus rezultātus, saņemt uzslavas un publisku atzinību.

Savukārt 23. martā gaidām daļēju Mēness aptumsumu, kurā Marss pozitīvi stimulēs komunikācijas, dokumentu aprites un rakstniecības jautājumus, vienlaikus padarot mūs emocionāli jūtīgākus. Tas radīs vēlmi aktīvi diskutēt un pierādīt savu taisnību.

No 17. aprīļa Marss griežas retrogrāds (no Zemes raugoties, it kā virzās atpakaļgaitā), tādēļ mūsu redzeslokā var nonākt darbi, kas prasa pārskatīšanu, uzlabošanu vai attīstības virziena maiņu. Var "uzpeldēt" kādas nepabeigtas lietas, kas prasa noteiktu rezultātu. Ja būsim savā strēlnieciskajā iedvesmā uzņēmušies pārāk daudz, tad šajā laikā mums var būt jāizvēlas, kas ir galvenais un bez kā var iztikt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!