Foto: Shutterstock
24. janvāra agrā rītā – pulksten 3:46 – Lauvas zīmē iestājas janvāra pilnmēness, un tā enerģija atstās iespaidu uz tuvākajām divām nedēļām. Pilnmēness Lauvā var būt bīstams sirds un asinsvadu slimniekiem (patiešām vēlams noticēt astrologiem, sargāt sirdi, pēc iespējas izvairīties no stresa un ievērot atslodzi). Savukārt sievišķā enerģija šajā laikā ir pašā plaukumā, un tāpēc visos laikos pilnmēness uzskatīts par labāko laiku ikdienas maģijai un darbam ar enerģiju.

Šim pilnmēnesim raksturīga vēlme drosmīgi mesties sava viedokļa aizstāvēšanā, taču apstākļi spožai uzvarai nav visai labvēlīgi: planētu stāvoklis var pabīdīt uz nepiemērota laika, vietas vai izteiksmes formas izvēli, likt rīkoties ekspromtā brīdī, kad neesam savā labākajā formā, lai spētu pārliecināt auditoriju. Nu, ko – centīsimies būt gatavi!

Lauvas zīmes saimnieks ir Saule – planēta, kura atbild ne tikai par slavas spozmi, gara gaismu un zeltu, bet arī par vīrieti, vīru. Mērķtiecīgi virzīta doma šajā laikā var papildināt radošās enerģijas krājumus, pavirzīt tuvāk mērķa piepildījumu, papildināt maciņu un arī sakārtot pāra attiecības.

Lai mūs nebiedē šīs – 15. Mēness dienas "sliktā slava" (tā skaitās viena no bīstamajām) un draudīgā simbolika (čūska, šakālis): bīstamība ir saistīta ar emociju bangošanos, un to, savukārt, mēs tomēr varam regulēt. Jāpiebilst, ka 15. Mēness diena sāksies 23. janvārī pulksten 16:20 un ilgs līdz 24. janvārim, pulksten 17:29.

Ja tava vēlme pēc otrās pusītes ir pietiekami nopietna un ja esi gatava tai veltīt laiku un enerģiju, vari ņemt talkā pilnmēness enerģiju un izmēģināt šādu rituālo meditāciju.

Pilnmēness mīlestības rituāls

Vispirms precīzi formulē vēlamo rezultātu.

Tad rūpīgi izveido altāri, kurš simbolizēs tavas vēlmes piepildīšanos materiālajā pasaulē. Izvieto uz tā priekšmetus, kuri tev asociējas ar harmoniskām attiecībām, – ziedus, zelta gredzenu un tamlīdzīgi. Atcerieties arī sveces (meditācijai un rituāliem šajā dienā vispiemērotākās būs saules dzeltenas, koši oranžas vai zeltītas sveces), vīraku vai kvēpināmo nūjiņu un noskaņai atbilstošu mūziku.

Paklanies visām četrām debess pusēm, izrādot cieņu Visumu veidojošajiem elementiem. Ja vēlies, vari piesaukt talkā citas garīgas būtnes, skolotājus, savu sargeņģeli vai dzimtas sieviešu līniju un, protams, pilnmēness enerģiju. Aizdedz sveces.

Nosēdies iepretim altārim un vizualizē vēlamo rezultātu. Paņem papīra lapu un uzraksti uz tās savu vēlmi tādā formā, it kā tā jau būtu piepildījusies. Paturi lapu rokās un kopā ar mīlestību un pateicību sūti aprakstītajai vēlmei savu enerģiju. Tad noliec to uz altāra un iztēlojieties savu vēlmi vizmojam zeltītos toņos. Velti tam tik laika, cik nepieciešams, – sajūtas pateiks priekšā, kad process būs pabeigts. Atstāj sveces izdegt līdz galam.

Neizjauc altāri līdz nākamajam pilnmēnesim un katru dienu velti tam un savai vēlmei mirkli uzmanības!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!