Vēlies iegūt apbrīnojami dabiska izskata matu krāsu, kas mirdz miljoniem izsmalcinātās nokrāsās? L’Oréal ir radījis revolucionāru produktu - matu krāsu Prodigy. Uzzini, ko par to saka sievietes, kas jau ir atklājušas Prodigy noslēpumu.
Arī Tev ir iespēja izteikt savu viedokli par jauno matu krāsu - dodies uz uz L'Oréal mājaslapu un veic ierakstu.

Svetlana, 54

"Rezultāts mani iepriecināja - ieguvu vēlamo matu toni. Krāsa labi klājas, nebija raksturīgās smakas. Liels paldies, noteikti tagad Prodigy būs mana krāsa - favorīts."

Prodigy matu krāsas pamatā ir L'Oréal radītās jaunākās paaudzes tehnoloģijas: M-Ot  mikroeļļas, kas iedarbojas uz matu šķiedrām, radot dabisku toņu nokrāsas un veidojot harmonisku izskatu. Mati, krāsoti ar Prodigy matu krāsu, izskatās dabiski, veselīgi un mirdz miljons toņu nokrāsās.

Aiva, 32

"Ļoti patika matu krāsa - perfekti noklāja sirmos matus. Priecēja arī tas, ka krāsai ir patīkams aromāts."

Izvēloties Prodigy matu krāsu, Tev ir iespēja atrast sev piemērotāko toni 20 toņu paletē - sākot no porcelāna blondā, beidzot ar piesātināti melno. Prodigy matu krāsas sastāvs ir radīts tāds, lai tikpat dabisku matu efektu var iegūt arī sirmo matu īpašnieces, kā arī matu krāsai nav "ķiveres efekta"! 

Daiga, 42

"Matu krāsa ar patīkamu aromātu, viegli klājas. Mati pēc krāsošanas ir gludi un vijīgi. Turpmāk pirkšu tieši šo matu krāsu."

Kristofs Robins, L'Oréal Paris starptautiskais matu eksperts, skaidro: "Sievietes, kuras nāk uz manu salonu, vēlas iegūt iespējami dabiskāku un skaistāku matu krāsu. Taču, lai panāktu izsmalcinātu un dabisku toni, ir jāklāj vairāki krāsu slāņi tā, lai tie dabiski sajauktos kopā. Lai panāktu līdz šim izteiksmīgāko daudztoņu efektu jau ar pirmo matu krāsošanas reizi, Prodigy radīšanā bija nepieciešams precīzs darbs ar nokrāsām." Izmantojot daudzveidīgo nokrāsu tehniku, tika radīta unikāla matu krāsa.

Ralda, 43

"Paldies! Krāsa ļoti sulīga, cerams, arī noturīga. Priecē, ka netiek izmantots amonjaks. 

Prodigy matu krāsā amonjaks ir aizstāts ar sārmainu krāsojošu vielu - monoetalonamīnu (MEA). Tas pastiprina krāsojošo sastāvdaļu iedarbību un tādējādi panāk izteiksmīgu un noturīgu rezultātu, turklāt tas nebojā un nesausina matus.

Aija, 33

"Sveiki. Esmu jau nokrāsojusi matus ar jauno matu krāsu Prodigy un jāsaka, ka esmu vairāk kā apmierināta. Man šai krāsā patīk viss. Beidzot man ir izdevies nokrāsot matus tādā tonī kā sen vēlējos. Tonis pilnībā atbilst tam kas uz iepakojuma. Pilnīgi noteikti varu teikt, ka turpmāk lietošu tikai šo krāsu. Paldies."

Pateicoties ilggadējai pieredzei matu krāsošanas jomā, Kristofs Robins ir eksperts, kad runa ir par toņiem, kas patiesi piestāv sievietēm un liek izskatīties apbrīnojami dabiski. Vēlies blondu matu krāsu? Kristofa Robina komentārs: "Mana personīgā stila iezīme, ko jūs atradīsiet Prodigy blondajos toņos, ir mirdzums jeb rozā tonis, kas atsauc atmiņā sārtumu vaigos un atsvaidzina sejas toni, padarot to dzīvīgāku un mirdzošāku.» Varbūt Tavs īstais tonis ir melns? "Prodigy melnie toņi ļauj sasniegt pareizo līdzsvaru starp krāsas klājumu un vieglumu. Prodigy dod iespēju radīt izteikti melnus toņus, kas ir izsmalcināti un neizskatās monolīti".

Un kā ar brūnajām nokrāsām? "Šie toņi vienmēr labi izskatās un lieliski piestāv lielākajai daļai cilvēku. Prodigy toņi ar brūnajām nokrāsām ir radīti, par piemēru ņemot daudzveidīgās koksnes nokrāsas: pamatā ir mahagonija tonis. Lai iegūtu mirdzumu, tam pievienots arī nedaudz vara toņa». Arī par sarkanmatēm nav piemirsts: "Sarkano toņu palete ir dabiski skaista un nav vulgāra. Arī radot šos toņus, mēs par pamatu ņēmām dabā sastopamās daudzveidīgās sarkanās krāsas nianses: intensīvi, un dzīvīgi toņi ar mirdzošu, zīdainu efektu". 

Jolanta, 37

"Tiešām laba matu krāsa. Smarža ļoti patīkama."

Matu krāsa Prodigy satur smalku eļļas pilienu emulsiju, kas to padara patīkami mīkstu un par vienu no saudzējoši kopjošākajām matu krāsām, kāda šobrīd ir pieejama tirgū. Prodigy matu krāsai piemīt smalka krēmveida tekstūra, kā arī patīkama smarža, kuras aromāts iegūts, apvienojot magnolijas, neroli, pasifloras, gardēnijas, melnās peonijas, persiku piena un burbona vaniļas smaržas.

Ilona, 50

"Paldies par krāsu. Man ļoti patika, jo beidzot atradu savu krāsu, ko vienmēr meklēju. Un turpmāk lietošu tikai šo krāsu. 

Modē vienmēr ir bijis dabiskums, tādēļ palutini sevi ar jaunu matu krāsu, kas mirdzēs miljons nokrāsās. Esi gatava saņemt komplimentus! 

                

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!