Foto: Publicitātes attēli

No 21. janvāra līdz 2. februārim Latvijā, "Tibetan Healing Center", viesojas Tibetas Jogiskās Medicīnas ārsts Cerings Cultrims (Tsering Tsultrim). Dr. Cerings Cultrims ir dzimis Amdo apvidū, Tibetas austrumu daļā. 17 gadu vecumā viņš uzsāka studijas Ganlo Medicīnas skolā, paralēli Tibetas jogiskajai medicīnai apgūstot arī tradicionālās Ķīnas dziedniecības metodes, īpaši akupunktūru, un rietumu medicīnas zinātnes – anatomiju, fizioloģiju, diagnostiku un medikamentu pielietošanu.

Dr. Cerings Cultrims apvieno savas perfektās zināšanas Tibetas jogiskajā medicīnā ar Ķīnas un rietumu medicīnas sistēmām un atrod piemērotāko atveseļošanās paņēmienu ikvienam pacientam individuāli. Ārstam piemīt īpašs talants atrast piemērotāko un efektīvāko atveseļošanās metodi nodrošinot ātru atlabšanu. Nopietnos saslimšanas gadījumos Dr. Cerings Cultrims veic zelta adatas ("golden needle") terapiju, kas ir ļoti slavena akupunktūras metode Āzijas valstīs, īpaši Ķīnā, Butānā un Tibetā.

Ārsts pārvalda arī citas efektīvas ārējās procedūras, tādas kā piededzināšana un mokšas, kuras pielieto īpašos saslimšanas gadījumos.  Konsultācijas laikā ārsts veic pulsa diagnostiku, iesaka efektīvāko atveseļošanās metodi, dod profilaktiskus ieteikumus veselības stāvokļa uzlabošanai atkarībā no gadalaika, jogiska uztura rekomendācijas un citu noderīgu informāciju. 

Zelta adatas terapiju īpaši iesaka paralīzes gadījumos, epilepsijas slimniekiem, ka arī augsta asinsspiediena, holesterīna un citos saslimšanas gadījumos. Citur pasaulē zelta adatas terapija ir atzīta kā efektīva metode liekā svara samazināšanai un ķermeņa detoksikācijai, respektīvi, lieko toksīnu izvadīšanai no ķermeņa un vielmaiņas regulēšanai. Tibetas jogiskā medicīna ir īpaši efektīva astmas, diabēta, sirds slimību, iekšējo orgānu slimību, paaugstināta asinsspiediena un holesterīna, kā arī  citos hroniskos saslimšanas gadījumos. 

Ārsts vadīs konsultācijas Baltezerā, Cēsīs un Daugavpilī. Sīkāka informācija un reģistrācija pa telefonu (+371) 26485088 un mājaslapā www.healing.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!