Foto: Publicitātes attēli
Portāls "Delfi" sadarbībā ar Šveices uzņēmumu "Valera" aicināja lasītājus piedalīties konkursā "Šveices brenda Latvijas tēls". No 28. janvāra līdz 5. februārim ikvienam bija iespēja pieteikt savas fotogrāfijas un tikt pie iespējas kļūt par kompānijas "Valera" seju Latvijā. Konkursa fotogrāfijas iesniedzējam bija obligāti jābūt pašam redzamam bildē. Konkurss ir noslēdzies, uzvarētāji zināmi!

Kopumā konkursā tika iesniegti 225 darbi. Iesniegtos konkursa "Šveices brenda Latvijas tēls" darbus vērtēja ne tikai žūrija, bet arī portāla "Delfi" lasītāji.

Lasītāju balsojumā, kas norisinājās no 6.februāra līdz 11.februārim, tika izvēlēta viena fotogrāfija.

Tās autors Kris saņem professonālu matu "staileru" VALERA 645.01!

Kompānijas "Valera" pārstāvētā žūrija pārdomās un diskusijās izvēlējās otro konkursa uzvarētāju. Otro balvu - matu fēnu ar Rotokord VALERA SN 9200 T RC iegūst šī fotogrāfija, kurā redzama Vladislava:


Uzvarētājiem tiks piedāvāta profesionāla fotosesija un iespēja kļūt par "Valera" zīmola tēlu Latvijā. Ar konkursa uzvarētājiem rīkotāji sazināsies personīgi šīs nedēļas laikā.

"Valera" oficiāls pārstāvis Latvijā "Koroso SIA" apsveic uzvarētājus un izsaka lielu pateicību visiem konkursa dalībniekiem!

"Mēs bijām patīkami pārsteigti par atsaucību un no savas puses gribam piedāvāt vēl vienu iespēju tiem, kuru foto nesaņēma nepieciešamo atbalstu - pievienoties "Valera" komandai Latvijā, nāciet pie mums strādāt! Ja jums ir interesants tāds izaicinājums, sūtiet savu CV mums uz info@koroso.lv" - paziņojuši kompānijas pārstāvji.

Visas konkursam pieteiktās fotogrāfijas var aplūkot ŠEIT.

Šveices uzņēmums "Valera" ir viens no tehnoloģiju līderiem matu iekārtu ražošanā pasaulē. Ik dienu tūkstošiem frizieru visā pasaulē izmanto tieši http://valera.lv/lv produktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!