Foto: Privātais arhīvs
Pavedinoša mūzika, teju nekaunīgi augsti papēži un elektrizēta sievietes seksualitāte, ko vēl kārdinošāku padara tās apzināšanās ar panterai raksturīgu pārliecību par sevi. Tāda ir stripplastika – dejas veids, kurā sieviete iemācās uz sevi palūkoties vērīgāk un uzzina, kā tas ir – būt pirmajai sev pašai.

Ar deju studijas "Red Rose Lady Studio" vadītāju Loretu Macijevsku iepazinos, organizējot vecmeitu ballīti draudzenei, kura nu jau izgājusi pie vīra. Tās laikā, atzīšos, vispirms gan iemalkojot šampanieti drosmei, devāmies uz studiju, lai pārsteigtu topošo līgavu ar negaidītu uzdevumu – nelielas dejas apgūšanu, ko vēlāk vai nu nodemonstrēt partnerim, vai piedzīvoto paglabāt sev kā mirkli, kurā nomesta ikdienas piesardzība un stīvums, ļaujot sev vienkārši būt.

Ļaujot sev atcerēties un sajust to, iespējams, pirmatnējo seksualitāti, sievišķības spēku un enerģiju, kas klusi dus katrā no mums, ikdienā diemžēl pamostoties krietni vien retāk, kā vajadzētu.

Pēc dejas apgūšanas noskaņa mūsu kompānijā mainījās – klusākās ballītes viešņas atvērās, savukārt no skaļākajām jau šķīda īstas dzirksteles. Mirdzošas acis, atmesta galva un pēkšņi vairs neviena arī nesūdzējās par "tiem sasodītajiem papēžiem"... Redzot, kāds efekts bijis deju nodarbībai, kurā iepazināmies vien ar stripplastikas pamatsoļiem, nolēmu, ka ar Loretu ir jātiekas vēlreiz, lai uzzinātu ko vairāk par deju, kā arī, iespējams, apgūtu jaunus tās elementus.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!