Foto: NJ/XPOSUREPHOTOS.COM
Riannas šefpavāre Debija Solomona žurnālam "Glamour" atklājusi, kādi ir popzvaigznes ēšanas paradumi un ikdienas ēdienkarte. Pavāre Riannai gatavo veselīgas maltītes jau četrus gadus un pa šo laiku ir ievērojusi, kādi tad ir dziedātājas iecienītākie ēdieni un produkti. Nu arī tu vari uzzināt, kāda ir ēdienkarte, pateicoties kurai, Riannai izdodas saglabāt nevainojamas auguma aprises.

"Rianna nebūt nav izvēlīga, pareizāk būtu teikt, ka viņa ēdiena izvēlē ir spontāna," – stāsta Debija. "Citiem saviem klientiem es parasti sastādu ēdienkarti visai nedēļai, bet Rianna bieži vien pat no rīta vēl nezina, ko gribēs baudīt vakariņās."

Tomēr Debijai ir skaidrs, kādiem produktiem vienmēr jābūt virtuvē, lai nepieciešamības gadījumā dziedātāja ātri varētu remdēt izsalkumu. Tie ir olbaltumvielas saturoši produkti (gaļa, zivis, olas utt.), rīsi, pasta un dārzeņi. Un dažādas garšvielas – buljona kubiņi, ķimenes, karijs, 5 garšvielu maisījums un filipīniešu mērce "adobo".

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Jan 1, 2014 at 2:54pm PST

A post shared by Debbie (@chefdebbiesolomon) on Aug 9, 2014 at 10:13pm PDT

Debija jokojot piebilst, ka viens no svarīgākajiem viņas darba instrumentiem Riannas virtuvē ir asā mērce "Scotch Bonnet", ko dziedātāja ir īpaši iecienījusi.

Šefpavāre stāsta, ka viņai nācies apgūt Barbadosas salu (Rianna ir dzimusi Barbadosā) tradicionālo ēdienu gatavošanas nianses, jo to garšas zvaigznei ir tuvas jau kopš bērnības. Visas Riannas mīļākās receptes Debijai esot atklājusi dziedātājas gādīgā māmiņa.

Viens no Riannas iecienītākajiem ēdieniem esot vistas karijs. Pusdienās dziedātāja bieži mēdzot baudīt arī zivi ar kartupelīšiem.

"Ja godīgi, es neciešu dārzeņus, tomēr piespiežu sevi tos ēst," – atzīstas Rianna.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Jun 16, 2015 at 7:37pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!