Foto: Publicitātes foto

Nav noslēpums, ka cilvēka tēlu veido kopums, nevis tikai atsevišķas detaļas, tādēļ, ja vēlies vasaras laikā būt pamanāma, neaizmirsti parūpēties arī par saviem nagiem. Lai noskaidrotu, kas šovasar aktuāls nagu modē, ieskaties portāla harpersbazaar.com apkopotajās tendencēs.

Iekšējais aplis

Viens no šīs vasaras trendiem ir nagi, kuros tiešā vai apgrieztā formā iekļauts mēness. Manikīrs, kurā atveidots apgrieztais mēness jeb iekšējais aplis, ir piemērots sievietēm, kuras labprāt izrāda spēku un varenību, tomēr tajā pašā laikā vēlas uzsvērt arī savu maigumu un sievišķīgo dabu.

Kā panākt šādu efektu:

Vispirms nokrāso visu nagu krāsu ar pamatkrāsu – izvēlies piezemētu, neuzkrītošu toni, kas izcels krāsu, ko pēc tam uzklāsi virsū.

Kad pamatkrāsa nožuvusi, uzklāj nagam galveno krāsu, kas izceļas uz pamata nagu lakas fona - atceries, naga pamatni neaizkrāso, bet izcel to un izveido tādu kā otrādi apgrieztu mēnestiņu.

Manikīrs mēness formā

"Mēness manikīrs" vizuāli izskatās ļoti patīkami, jo pamatkrāsa, ar ko iezīmējam pašu mēnestiņu pie naga pamatnes, ļauj izcelties košajai krāsai, kas klāj pārējo nagu. Mēness forma nagam piešķir šiku - tā pamatne vairs netiek atdalīta ar pavisam parastu līkni vai līniju.

"Mēness manikīrs" ir domāts sievietēm, kurām patīk izsmalcinātība, smalkums, bet kuras tajā pašā laikā nebaidās no drosmīgām krāsām un kontrastiem.

Kā panākt šādu efektu:

Uzklāj uz naga pamatlaku divās plānās kārtās un ļauj tām nožūt.

Vadies pēc nagu pamatnes formas (kutikulām) un ar slaidu otiņas vilcienu pārbrauc pāri nagam, pie naga pamatnes izveidojot mēnestiņa formu. Atceries, ka nekas nav akmenī iekalts un vienmēr ir arī iespējams variēt - piemēram, izveidot vairākus mēnestiņus vai paplašināt tā līnijas arī gar nagu sāniem.

Krāsaini nagu gali

Ja esi franču manikīra piekritēja, iespējams, ir pēdējais laiks izmēģināt vienu no šīs vasaras nagu tendencēm un ierasti klasisko manikīru padarīt košāku, pievienojot metālisku spīdumu, dzīvnieku rakstus un spilgtas krāsas.

Ar krāsainiem nagu galiem tu būsi pamanāma, taču tajā pašā laikā arī saglabāsi eleganci. Šāds manikīrs ir piemērots sievišķīgai sievietei, kura savu pieklusināto tēlu vēlas atsvaidzināt ar kādu "odziņu".

Kā panākt efektu:

Uzklāj nagiem divas nagu lakas pamatkārtas un ļauj tiem nožūt. Atceries, ka pamatkrāsai vajadzētu būt diezgan atbilstošai tavam ādas tonim, taču, ja ir vēlme, vari izvēlēties arī drosmīgākus un košākus toņus.

Pēc uzklāj nagu laku uz nagu galiem – izmanto metālisku spīdumu, dažādas krāsu harmonijas vai pat izveido dzīvnieku rakstus. Vienu vārdu sakot - spēlējies un izvēlies to, kas atbilstošāks tavai gaumei un iespējām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!