Foto: Instagram
Šķiet, džinss ir atrodams ikviena cilvēka garderobē. Tomēr šosezon aktuāli džinsu izrādīt ne vien ierastajā variantā jeb biksēs, bet variēt apģērbu un aksesuāru daudzveidībā. "Purewow" modes eksperti palīdz atklāt veidus, kā šoseson džinsu atrādīt ar šiku.

Perfekti nenošūtas malas

Perfekts savā būtībā nav raksturīgs šai sezonai. Bārkstis, diegi un pairušas malas būs tieši laikā. Ja šķiet, ka šis izskats ir pārāk drosmīgs un nebūt nav elegants, pieskaņo šikas augstpapēžu kurpes. Bet, runājot par džinsu biksēm, tās vērts izvēlēties savam ķermeņa tipam piemērotākās.

"Oversize" tipa jakas

Arī lielās jakas nekur nav pazudušas šajā sezonā. Ar vēl lielāku vērienu džinsa izpildījumā tās pamanāmas modīgāko ļaužu garderobēs.

A post shared by Lien On Me (@liendilewijns) on Mar 27, 2017 at 9:39am PDT

Izšuvumi un detaļas

Lai arī veikalu plauktos iespējams atrast jau šādus gatavus apģērbus, čaklākās var pamēģināt darināt savu garderobes odziņu pašas. Šādi apģērbi patiesi piestāv pavasarīgam un siltam laikam.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Feb 24, 2017 at 12:25pm PST

Pamanāmas pogas

Lielākoties džinsus parasti iegādājamies ar rūpīgi nomaskētu rāvējslēdzēju, tomēr šosezon īpaši aktuālas ir pogas, kas atklātas visā savā greznībā. Būtiski pieminēt, ka vislabāk šādas pogas izskatīsies tad, ja izvēlēsies džinsus ar augsto jostasvietu.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Feb 21, 2017 at 2:08pm PST

Nesimetriskums

Vai atceries nesimetriskās kleitas un svārkus, kuri tik aktuāli bija pavisam nesen? Tagad tā pati ideja ieviesta arī bikšu modē, pagarinot aizmugures daļu, bet priekšu atstājot īsāku. Tiesa, šādi džinsi droši vien neizskatīsies sevišķi labi, ja tie būs uzspīlēti.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Mar 14, 2017 at 8:48am PDT

"Nē" baltajai krāsai

Lai gan balta krāsa diezgan labi piestāv siltajai sezonai, šogad modes eksperti iesaka atkāpties no klasiskā, baltu džinsu vietā izvēloties krēmkrāsas toņus.

A post shared by Linda (@hilychee) on Mar 17, 2017 at 10:11am PDT

Kleitas

Protams, arī bez kleitām pavasarī neiztikt. Izvēlies vēl joprojām aktuālās kreklkleitas vai arī kaut ko džinsam vēl neierastāku.

A post shared by Juhi Godambe (@juhigodambe) on Mar 25, 2017 at 7:50am PDT

Džinss dubultā

Vietu skapī vajadzētu atbrīvot arī kādam džinsa kostīmiņam. Tā vietā, lai klasiskajā variantā sakombinētu džinsa bikses un jaku, izvēlies īsus mini vai vēl labāk – zīmuļtipa svārkus.

A post shared by ONETEASPOON (@oneteaspoon_) on Mar 27, 2017 at 7:28pm PDT

Džinsa apavi

Vērts apsvērt ideju arī par džinsa apavu iegādi. Neierasti, taču fifīgi.

A post shared by Maggie 🌼 (@maggieneva) on Mar 26, 2017 at 7:58am PDT

Somiņas

Un, protams, apdomājies arī par kādu glaunu rokassomiņu. Lielākā priekšrocība – gluži tāpat kā kaut ko neitrālos toņos, to var pieskaņot praktiski pie jebkura ikdienišķa tērpa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!