Foto: Instagram
Kad jaunā darba nedēļa jau sākusies, atkal dāmām par kādu raizi vairāk – ko tērpt, dodoties uz darbu? Ņemot vērā, ka laikapstākļi jau lēnām sāk pielāgoties rudens noteikumiem, bet tajā pašā laikā jūtama arī vasaras klātbūtne, jāsaprot, kas būtu atbilstošākais. Šoreiz par to, kas darbam, laikapstākļiem un modei piemērots!

Skaidrs ir viens, ja uz darbu jādodas lietišķi tērptai, vienmēr vari izvēlēties kādu klasisku kostīmu, tomēr, lai nedaudz atsvaidzinātu tēlu un katru dienu nenāktos doties uz darbu teju vienādi tērptai, atsvaidzināt koptēlu vari ar kādu sarafānkleitu, uzsver "Purewow" eksperti. Ja kleitai nav piedurkņu, lietišķākam izskatam vari pieskaņot baltu blūzīti.

A photo posted by Mary Orton (@maryorton) on Apr 21, 2016 at 5:16am PDT

Runājot par žaketēm, lai katru dienu nenāktos ietērpties stīvajās žaketēs, iespējams variēt ar bleizeriem, kas ir gluži kā žaketes, tomēr nav tik klasiskas un lietišķas. Tās saskaņot var ar teju jebko – svārkiem, biksēm vai kleitu. Viss atkarīgs no tavām prasmēm apģērbu komplektu izveidošanā.

A photo posted by Mary Orton (@maryorton) on Jul 6, 2016 at 3:52am PDT

Tāpat lieliski var noderēt šika blūze ar interesantāku piegriezumu un īsās, platās bikses, kas tik aktuālas ir šosezon.

A photo posted by Mary Orton (@maryorton) on Jun 21, 2016 at 7:05pm PDT

Tām, kuras darbā var ierasties nedaudz brīvākā stilā ģērbtas, lieliski noderēs džinsu kleitiņas vai kreklkleitas, kuras, saskaņojot ar pareizajiem aksesuāriem, var padarīt par patiešām burvīgu un, iespējams, pat neaizvietojamu garderobes sastāvdaļu. Runājot par kleitām, lieliski izskatīsies arī dažādas kleitas neitrālos toņos, kas piestāv gandrīz jebkurai dāmai.

A photo posted by Mary Orton (@maryorton) on Aug 13, 2016 at 5:55pm PDT

Turpinājumā vēl daži modīgi piemēri, kas var noderēt tavā ikdienā!

A photo posted by Anh (@9to5chic) on Jun 18, 2016 at 12:04pm PDT

A photo posted by Anh (@9to5chic) on May 26, 2016 at 7:06pm PDT

A photo posted by Anh (@9to5chic) on May 4, 2016 at 7:21pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!