Foto: Shutterstock

Ģērbjoties ilgi domājam, kā saskaņot apģērbu detaļas. Saskanīgākās krāsas, raksti, piegriezums. Tērps gatavs, taču, lai tas būtu pilnīgāks, atliek vēl piešķirt tam pēdējos akcentus – rotas. Gredzeni, kaklarotas, rokassprādzes, auskari un citi nieciņi ir tās lietas, kas piešķir visam to šika devu jeb "odziņu". Lūk, modes guru "Vogue" izceltās sezonas rotu tendences.

Lai arī cik dīvaini tas, iespējams, nešķistu, kā vienu no šīs sezonas aktualitātēm izcelta diadēma. Tā var būt dažāda savās variācijās – mirdzoši karaliska vai vienkārša, ziedēt visu krāsu ziedos vai kalpot kā matu stīpiņa. Formai, veidam un stilam nav nozīmes.

Šosezon lielu lomu spēlē ar folkloriskais šiks. Raksti, kas mijās apģērbā, atspēlējas arī rotiņās – rokassprādzes, auskari un viss pārējais.

Vērts izcelt arī ķēdītes – ausīs, ap kaklu, rokām, kājām un gurniem.

A photo posted by @basementmarketplace on Jun 14, 2016 at 11:10am PDT

Runājot par auskariem, arvien aktuālāki kļūst dažādu ģeometrisku formu un dizainu apkopojumi, kas izceļas un ir labi pamanāmi.

A photo posted by @shira_coopershmid on Mar 20, 2016 at 11:34am PDT

Bet no kaklarotu daudzveidības, izvēlēties var lielas, masīvas un ap kaklu pieglaustas rotas.

Un, protams, pērles, kas nekad nezaudē savu šarmu un neiziet no modes. Aktuāli būs gan svinīgos pasākumos, gan ikdienas skrējienā.

Taču vērts izcelt arī tādu akcentu kā piespraudes jeb brošas. Piespraustas virs krūts vai kā saspraude kakla zonā – galvenais, ka tā pieskaņojas koptēlam.

Tāpat aktuāli kļūst neapstrādāti, raupji un dažādu formu akmeņi, kas iestrādāti kaklarotās un auskaros. Tie var būt gan lieli, gan mazi, mīties dažādās krāsās un kombinēti ar dažādiem citiem materiāliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!