Foto: Vida Press
Neskatoties uz to, ka pirms gada skaistā aktrise un modele pasaulē laida savu trešo atvasīti, raksta "People", Līva Tailere izskatās brīnišķīgi, izrādot "Triumph Essence" rudens/ziemas 2017 jaunumus apakšveļas kampaņā.
Gluži tāpat kā Līva izteikusies, ka ir pagodināta prezentēt apakšveļas kolekciju, arī zīmola pārstāvji neslēpj gandarījumu par paveikto. "Mēs esam ārkārtīgi lepni paziņot par satriecošo modeli, aktrisi, mammu, uzņēmēju un kopumā spēcīgu sievieti – Līvu Taileri – kā "#EssencebyTriumph" seju," pārstāvju teikto citē "Vida Press".

Līva Tailere ir dzimusi 1977. gada 1. jūlijā. Viņa ir leģendārās rokgrupas "Aerosmith" solista Stīvena Tailera un bijušās modeles, "Playboy" meitenes un septiņdesmito gadu rokmūzikas aizkulišu dzīves uzticīgas atbalstītājas Bebes Buelas meita.

Līva ir veiksmīga aktrise un modele, kura karjeras gaitas sāka 14 gadu vecumā. Lai arī filmējusies virknē reklāmu, mūzikas klipu, seriālu un pilnmetrāžas filmu, aktiermeistarību viņa nekad nav apguvusi profesionāli. Starp populārākajiem Taileres veikumiem ir Greisas loma 1998. gada filmā "Armagedons", Arvena triloģijā "Gredzenu pavēlnieks", Tatjana drāmā "Oņegins", Lūsija Bertoluči romantiskajā drāmā "Nozagtais skaistums" u.c. Kopš 2014. gada aktrise ir redzama fantāzijas drāmā "Pārpalicēji" ("The Leftovers"), atveidojot mistiskas sektas dalībnieci Megu.

Vairāk ar pašu Līvas Taileres dzīvesstāstu varu iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!