Tilla svārki ir brīnišķīga garderobes detaļa, ko patiesībā var saskaņot gan romantiskos un svinīgos apģērbu salikumos, gan arī ikdienā. Kā? Lūk, dažas atbildes!

Tilla svārki ir jo īpaši piemēroti saviesīgiem pasākumiem, jo tie pašā būtībā izstrāvo eleganci. Atliek vien pieskaņot mīļākās augstpapēžu kurpes, kaut vienkāršu blūzīti un izraudzīties kādu rotaslietu!

A post shared by In White (@inwhiteblog) on Feb 1, 2018 at 1:24am PST

Tomēr tajā pašā laikā, izvēloties pieskaņot citas garderobes detaļas un aksesuārus, ar tilla svārkiem vari izskatīties visai ikdienišķi. Vienkāršs džemperītis, sportiska stila apavi un lielisks apģērba komplekts ir gatavs!

A post shared by MiNiMe_Quan (@minimequan) on Mar 1, 2018 at 10:25am PST

Tiesa, viss lielā mērā ir atkarīgs arī no svārku dizaina. Piemēram, ja tie papildināti ar kādiem dimantiņiem vai spīgulīšiem, iespējams, tik vienkārši iekļaut ikdienas garderobē svārkus neizdosies. Tomēr, kad uzvilksi šo glīto stila eksemplāru, gala rezultāts būs fantastisks. Romantiski, vai ne?

A post shared by Index Rouge (@indexrouge) on Feb 17, 2018 at 9:19am PST

Tāpat rūpīgi jāpadomā pie pārējām detaļām un to saskaņošanas ar svārkiem. Piemēram, kad laiks kļūs siltāks, varbūt vērts izmēģināt pieskaņot plānās zeķītes, kas lieliski saskan ar šāda tipa svārkiem? Atceries, šis nav nekāds stila grēks, bet gan fifīgs akcents! Te meklē vairāk ideju, kā kurpes saskaņot ar zeķītēm.

A post shared by Moda Na Real (@moda_na_real) on Dec 3, 2017 at 8:18am PST

Lielu lomu spēlē arī svārku garums un kuplums. Svārkus pēc patikšanas vari izvēlēties īsākus, midi vai tādus, kas sniedzas pat līdz potītēm. Te lielā mērā svarīga tava gaume un idejas saskaņošanai.

A post shared by 2GC (@2_greek_chicks) on Oct 16, 2017 at 6:54pm PDT

Lūk, vēl citas brīnišķīgas idejas, kas var kalpot par iedvesmu taviem apģērbu komplektiem.

A post shared by Sienna Page (@siennapage_) on Feb 28, 2018 at 6:57pm PST

A post shared by Bia Fleury (@annasclothes1) on Dec 12, 2017 at 1:16am PST

A post shared by Modesto e Chic (@modestoechic) on Nov 22, 2017 at 5:30am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!